7021447124781293568 window.lintrk('track', { conversion_id: 11825898 });
top of page

Danmarks første
sportstech festival

Sportstech Festival

Data, tracking, kunstig intelligens og VR-, AR, og XR– teknologier har allerede forandret sportens verden, og udviklingen af sportstech-branchen vil eksplodere de kommende år. Sportsklubber og -foreninger skal følge med, turde tænke innovativt og implementere teknologier, hvis dansk sport fortsat skal være blandt verdenseliten. Den teknologiske udvikling rummer samtidig en guldgrube af værktøjer, som kan udvikle det fællesskab og engagement, som sporten står for.
 

Sportstech-branchen er mangfoldig, og den positive udvikling kræver et stærkt økosystem. Derfor samler DIF Innovation Lab og CopenX den danske sportsverden, tech-virksomheder og innovatører til et kig ind i fremtidens sport.

Du er inviteret til Sportstech Festival, hvor du kan udforske den nyeste viden inden for sportech, afprøve teknologien på egen krop og møde førende eksperter og innovatører  i krydsfeltet mellem sport og teknologi.

Dagens spor

AKTIVITET &
PERFORMANCE

FANOPLEVELSER

LEDELSE &
ORGANISATION

Vært & Moderator

Heidi Frederikke Sigdal er Sportstech Festivalens vært, og hun vil guide os sikkert igennem dagens program og de mange dimensioner, som du kan udforske inden for sportstech-branchen.

Som journalist med erfaring fra Viasat Sport og TV 2 Sporten og med sin personlige passion har Heidi Frederikke erfaring med at begå sig i sportens verden og formidle dens unikke facetter.

Dertil er hun som vært på Go’ Morgen Danmark, moderator og konferencier trænet i at gøre paneldebatter levende, binde arrangementer sammen og holde fokus på bolden.

Heidi Frederikke_edited.jpg

Oplev

Partnere