top of page

Tech for ledere

Forummet har til formål at styrke lederes teknologiske og strategiske kompetencer og give dem et stærkt beslutningsgrundlag.

Som deltager på TFL
forum får du:

Vi udforsker
blandt andet: 

Inspiration

 

Indblik i ny-teknologi, praksisnære cases og nye anvendelsesmuligheder,

Forståelse

 

Få en grundforståelse for teknologien, dens anvendelsesmuligheder og hvilken retning teknologien peger henimod. 

Værktøjer

 

Sparring på, hvordan du strategisk kan implementere teknologien i virksomheden, og hvordan du kan skabe de bedste organisatoriske vilkår for at optimere brugen af teknologien.

Relationer

 

Mulighed for at sparre, vidensdele og få nye indsigter samt blive forbundet med nye fagfæller.

BLOCKCHAIN.png

SMART 

WORKSPACES

BLOCKCHAIN

Smart Workspaces.png
AI i praksis.png

KUNSTIG

INTELLIGENS

AR & VR 

(METAVERSET)

AR&VR.png

Om Tech for Ledere Forum

Vi står midt i den digitale omstilling, som allerede er dybt forankret i alle aspekter i vores samfund og vores hverdag. Med den digitale omstilling frembruser mange teknologiske muligheder. For at udnytte teknologiens potentiale er det derfor vigtigt, at vi forstår de mange muligheder, hvordan vi inkluderer dem i strategiske beslutninger, og hvordan vi bedst implementerer ny-teknologi. 

Med afsæt heri lancerer vi Tech for Ledere Forum. I dette forum får deltagerne mulighed for at dykke ned i og få en grundlæggende forståelse for ny teknologi og de muligheder, den medfører. Dertil får deltagerne vejledning i, hvordan de strategisk kan implementere teknologien i deres organisation.

Moderator

Alle moduler faciliteres af en fast moderator, David Guldager. David har i over 12 år har gjort en dyd ud af at teste og analysere de seneste teknologiske og digitale tendenser på markedet. Han har formidlet sin viden til danskerne på diverse medieplatforme lige så længe og arbejder i dag både som fagkonsulent, tv-vært og foredragsholder rundt omkring i landet. 

David er initiativtager til flere projekter inden for tech-området, som både tæller Skandinaviens første smarte hjem, messe og konferencer og flere tv-/video- og podcast-programmer. 

jakobbrix.png

19. januar 2023, København

Strategisk Innovation

Jacob Brix,  professor i Innovationsledelse, Aalborg Universitet

Innovation er et centralt begreb i stort set alle virksomheder og offentlige institutioner, men det kan ofte være svært at forankre innovative arbejdsgange gennem hele organisationen – fra topledelse til manden på gulvet.

Hvad gør vi, når innovation udfordrer den daglige drift? Hvordan balancerer vi strategisk og praktisk mellem innovation og performance?. Hvordan sikrer vi, at organisationen og dens  medarbejdere har de nødvendige kompetencer og beslutningskapacitet til  at drive forandring? Og hvordan skaber vi en innovationsdygtig kultur i organisationen.

 

Det er spørgsmålene, når en af landets førende eksperter i ledelse og innovation, Jacob Brix, giver de nyeste strategiske- og ledelsesmæssige perspektiv på at drive innovation i organisationer – og ikke mindst, hvornår vi ikke skal innovere.

Jacob Brix er professor i innovation og ledelse fra Aalborg Universitet og forfatter til en række bøger om innovationsledelse.

27. marts 2023, København

Internet of Things (IoT)

Kristina Madsen, PhD. Aalborg Universitet Business School

&

Michael Freundt Karlsen, CEO, Onomondo


IoT eller Internet of Things er et begreb, som de fleste virksomhedsledere
allerede har stiftet bekendtskab med. Mange arbejder allerede med brug af smart devices og tracking til at optimere deres forretning, men hvor “smart” er vores brug af IoT egentlig? Hvilke muligheder ligger i teknologien for helt almindelige virksomheder og offentlige organisationer? Og hvad betyder Internet of Things egentligt?
Det er temaet for dette møde i Tech for Ledere, hvor vi graver ned i et af tidens helt store teknologiske trends. Vi går bag om teknologien, kigger på use cases og faldgruber i brug af IoT i dag – og så skal vi spille os frem til strategiudvikling og forretningsmodeller, som du måske ikke har tænkt over før. Alt dette, når vi får besøg af:
Michael Freundt Karlsen, CEO Onomondo
Kristina Madsen, PhD., Aalborg University Business School

kombo_7.png
kombo10.png

08. maj 2023, København

Blockchain & Smart Contracts

Peter Istrup, Pd.D., forfatter og partner, Horten Advokatpartnersselskab

&

Karina Rothoff Brix, forfatter og country manager, Firi

 

Blockchain er en af de mest hypede teknologier de seneste år med buzzwords som cryptovaluta, bitcoins og NFT’s...men hvordan fungerer teknologien egentlig? Hvorfor er det så smart? Hvor er use-casen? Og hvornår lover buzz’en mere end den kan holde? 
 
På dette møde udfolder vi de tekniske, strategiske og praktiske aspekter af blockchain-teknologen – og dykker samtidig ned i et af de nye lovende områder, som får mundvandet til at løbe hos blockchain-connaisseurs over hele verden...Smart Contracts. 
 
På dagen får vi besøg af: Karina Rothoff Brix, forfatter og country manager i den norske crypto-børs, Firi.

Peter Istrup, Ph.D, Partner i Horten Advokatpartnersselskab og forfatter til bogen; "Smart contracts – aftaleret og blockchain"

05. september 2023, København

Cyber Security

PWC

IT-sikkerhed er i det seneste årti blevet en central grundsten hos alle organisationer - og bliver i fremtiden også et konkurrenceparameter, som virksomheder så vel som offentlige institutioner skal forholde og tilpasse sig til. Men mere sikkerhed betyder ofte også mere bøvl, ineffektivitet og frustrationer. Så hvordan vægter vi sikkerhed overfor drift? Hvordan forholder vi os strategisk til sikkerhed, når den største trussel ofte stammer fra egne medarbejdere? Og hvordan kommunikerer vi cybersikkerhed på tværs af topledelse, it-afdeling og medarbejdere? 

Dét og meget mere arbejder vi med, når vi slår Tech for Ledere sammen med CopenX Cybersikkerhedsnetværk, til en dag med fokus på it-sikkerhed i et strategisk og ledelsesmæssigt perspektiv. 

pwccc.png
peterkrogstrup.png

20. november 2023, København

Quantum Computing

Peter Krogstrup, Executive Director, Niels Bohr Instituttet, 

Københavns Universitet 

 

$1.000.000.000.000...Så meget forudser McKinsey at markedet for kvantecomputere vil udgøre i 2035. Samtidig forventes teknologien fundamentalt at forandre vores syn på hvor meget, hvor hurtigt og hvad der kan lade sig gøre i fremtiden. Men hvad gemmer sig bag denne mytiske teknologi? Hvordan fungerer en kvantecomputer?
Hvor langt er vi i dag? Og hvordan skal vi forholde os strategisk til teknologien i dag og i fremtiden? 
 
På dette møde hopper vi bogstavelig talt ud i fremtiden, når vi skal besøge NATOs nye kvante-center på Niels Bohr Instituttet. Du vil møde: 
Peter Krogstrup, Executive Director på Novo Nordisk Foundation Quantum Computing Programme.

Et års abonnement inkluderer:

 • Fire fysiske møder  
   

 • Mulighed for at deltage i løbende online-møder
   

 • Opdatering på de nyeste tech-tendenser
   

 • Oplæg fra de mest aktuelle eksperter inden for fagområdet
   

Lyder det interessant?

Udfyld formularen og du vil blive kontaktet af os med yderligere information og de
praktiske detaljer om Tech for Ledere Forum.

Er du en SMV? Kryds feltet af i formularen, og vi kontakter dig med mulighed for særordning. 
bottom of page