icon - conference (1).png

TECH FOR LEDERE FORUM

Forummet har til formål at styrke lederes teknologiske og strategiske kompetencer og give dem et stærkt beslutningsgrundlag.

SOM DELTAGER PÅ TFL FORUM FÅR DU:

INSPIRATION

Indblik i ny-teknologi, praksisnære cases og nye anvendelsesmuligheder,

FORSTÅELSE

Få en grundforståelse for teknologien, dens anvendelsesmuligheder og hvilken retning teknologien peger henimod. 

VÆRKTØJER

Sparring på, hvordan du strategisk kan implementere teknologien i virksomheden, og hvordan du kan skabe de bedste organisatoriske vilkår for at optimere brugen af teknologien.

RELATIONER

Mulighed for at sparre, vidensdele og få nye indsigter samt blive forbundet med nye fagfæller.

PARTNERE
teknologipagten logo.png
implement logo_edited.png

VI UDFORSKER BLANDT ANDET:

BLOCKCHAIN.png

BLOCKCHAIN

 

Smart Workspaces.png

SMART

WORKSPACES 

AI i praksis.png

KUNSTIG

INTELLIGENS

AR&VR.png

AR&VR (&METAVERSET)

 

Om Tech for Ledere Forum

Vi står midt i den digitale omstilling, som allerede er dybt forankret i alle aspekter i vores samfund og vores hverdag. Med den digitale omstilling frembruser mange teknologiske muligheder. For at udnytte teknologiens potentiale er det derfor vigtigt, at vi forstår de mange muligheder, hvordan vi inkluderer dem i strategiske beslutninger, og hvordan vi bedst implementerer ny-teknologi. 

Med afsæt heri lancerer vi Tech for Ledere Forum. I dette forum får deltagerne mulighed for at dykke ned i og få en grundlæggende forståelse for ny teknologi og de muligheder, den medfører. Dertil får deltagerne vejledning i, hvordan de strategisk kan implementere teknologien i deres organisation.

MODERATOR

Alle moduler faciliteres af en fast moderator, David Guldager. David har i over 12 år har gjort en dyd ud af at teste og analysere de seneste teknologiske og digitale tendenser på markedet. Han har formidlet sin viden til danskerne på diverse medieplatforme lige så længe og arbejder i dag både som fagkonsulent, tv-vært og foredragsholder rundt omkring i landet. 

David er initiativtager til flere projekter inden for tech-området, som både tæller Skandinaviens første smarte hjem, messe og konferencer og flere tv-/video- og podcast-programmer. 

david-guldager_edited_edited_edited.jpg

SMART WORKSPACE

(20. APRIL - 2022)

Smart Workspaces.png

BESKRIVELSE

Hvordan ser fremtidens arbejdsplads ud? Hvilke grundvilkår er nødvendige for at understøtte udviklingen og arbejdet med IT på arbejdspladsen? Hvordan ser en digital transformation af den traditionelle arbejdsplads ud?

 

For at få dybere indsigt i smart workspaces vil Lise Dahl Arvedsen først give et oplæg om, hvordan den moderne arbejdsplads kan se ud, samt hvordan IT kan hjælpe virksomheden med at tiltrække og fastholde toptalenter og arbejdskraft. Herefter får vi besøg af Rasmus Hassing fra Implement Consulting, som faciliterer en workshop i, hvordan du strategisk kan digitalisere den traditionelle arbejdsplads. 

TFL FORUM OPLÆGSHOLDERE.png
Rasmus Hassing.png

AI I PRAKSIS

AI i praksis.png

(22. AUGUST - 2022)

BESKRIVELSE

Kunstig intelligens (AI) er efterhånden et begreb, vi ikke kan undgå. Det samme gælder de mange muligheder, teknologien tilvejebringer. Til dette modul får du grundlæggende viden om kunstig intelligens, og hvad det kræver at implementere teknologien. Endvidere hvordan du konkret kan arbejde med AI i organisationen med henblik på at realisere dens potentialer og skabe kommerciel værdi.

Dan Rose Johansen fra Todai.ai vil facilitere en workshop, hvor deltagerne får lov til at prøve at bygge deres egne koder for herigennem at forstå de vigtige byggeklodser. Herefter får vi besøg af Implement Consulting Group, som også vil facilitere en workshop i, hvordan du strategisk implementerer en AI i  virksomheden.

5.png
TFL FORUM OPLÆGSHOLDERE (1).png

AR&VR

AR&VR.png

(12. OKTOBER 2022)

BESKRIVELSE

Hvilke kommercielle muligheder skaber AR og VR? Kan du bruge teknologierne som værktøj til at komme tættere på dine kunder og andre interessenter? Kan du anvende teknologierne til at reducere tiden i produktudviklingsprocessen?

Under dette modul kortlægger vi AR's og VR's potentialer, og Therkel Sand giver en update på teknologien. Modulet omfatter desuden en workshop, hvor deltagere får praksisnær viden om og erfaring med, hvordan  AR og VR kan implementeres i deres organisation.

8.png
TFL FORUM OPLÆGSHOLDERE (1).png

STRATEGISK INNOVATION

Innovation.png

(19. JANUAR 2023)

BESKRIVELSE

Innovation er et centralt begreb i stort set alle virksomheder og offentlige institutioner, men det kan ofte være svært at forankre innovative arbejdsgange gennem hele organisationen – fra topledelse til manden på gulvet.

Hvad gør vi, når innovation udfordrer den daglige drift? Hvordan balancerer vi strategisk og praktisk mellem innovation og performance?. Hvordan sikrer vi, at organisationen og dens  medarbejdere har de nødvendige kompetencer og beslutningskapacitet til  at drive forandring? Og hvordan skaber vi en innovationsdygtig kultur i organisationen.

 

Det er spørgsmålene, når en af landets førende eksperter i ledelse og innovation, Jacob Brix, giver de nyeste strategiske- og ledelsesmæssige perspektiv på at drive innovation i organisationer – og ikke mindst, hvornår vi ikke skal innovere.

Jacob Brix er professor i innovation og ledelse fra Aalborg Universitet og forfatter til en række bøger om innovationsledelse.

TFL FORUM OPLÆGSHOLDERE (1).png

Vi opdaterer løbende med flere møder (online og fysiske). 

_MG_4636.JPG
 

ET ÅRS ABONNEMENT INKLUDERER:

logo - Blåt.png
logo - Blåt.png

Fire fysiske møder  
Mulighed for at deltage i løbende online-møder

logo - Blåt.png
logo - Blåt.png

Opdatering på de nyeste tech-tendenser
Oplæg fra de mest aktuelle eksperter inden for fagområdet

 

Lyder det interessant?

Udfyld formularen og du vil blive kontaktet af os med yderligere information og de
praktiske detaljer om Tech for Ledere Forum.

Er du en SMV? Kryds feltet af i formularen, og vi kontakter dig med mulighed for særordning. 

Tak for din indsendelse!