7021447124781293568 window.lintrk('track', { conversion_id: 11825898 });
top of page

Tech for bestyrelser

Forummet har til formål at styrke bestyrelsesmedlemmers teknologiske forståelse og give dem et stærkt beslutningsgrundlag til fremtiden.

Som deltager på TFB
forum får du:

Vi udforsker
blandt andet: 

Inspiration

 

Indblik i ny-teknologi, praksisnære cases og nye anvendelsesmuligheder,

Forståelse

 

Få en grundforståelse for teknologien, dens anvendelsesmuligheder og hvilken retning teknologien peger henimod. 

Værktøjer

 

Sparring på, hvordan du strategisk kan implementere teknologien i virksomheden, og hvordan du kan skabe de bedste organisatoriske vilkår for at optimere brugen af teknologien.

Relationer

 

Mulighed for at sparre, vidensdele og få nye indsigter samt blive forbundet med nye fagfæller.

BLOCKCHAIN.png

SMART 

WORKSPACES

BLOCKCHAIN

Smart Workspaces.png
AI i praksis.png

KUNSTIG

INTELLIGENS

AR & VR 

(METAVERSET)

AR&VR.png

Om Tech for Ledere Bestyrelser

Vi står midt i den digitale omstilling, som allerede er dybt forankret i alle aspekter i vores samfund og vores hverdag. Med den digitale omstilling frembruser mange teknologiske muligheder. For at udnytte teknologiens potentiale er det derfor vigtigt, at vi forstår de mange muligheder, hvordan vi inkluderer dem i strategiske beslutninger, og hvordan de bedst muligt implementeres . 

Med afsæt heri lancerer vi et Forum om ny teknologi for bestyrelsesmedlemmer. 

Moderator

Alle moduler faciliteres af en fast moderator, David Guldager. David har i over 12 år har gjort en dyd ud af at teste og analysere de seneste teknologiske og digitale tendenser på markedet. Han har formidlet sin viden til danskerne på diverse medieplatforme lige så længe og arbejder i dag både som fagkonsulent, tv-vært og foredragsholder rundt omkring i landet. 

David er initiativtager til flere projekter inden for tech-området, som både tæller Skandinaviens første smarte hjem, messe og konferencer og flere tv-/video- og podcast-programmer. 

19. januar 2022, København

Strategisk Innovation

Jacob Brix, Professor i innovationsledelse, Aalborg Universitet

Innovation er et centralt begreb i stort set alle virksomheder og offentlige institutioner, men det kan ofte være svært at forankre innovative arbejdsgange gennem hele organisationen – fra topledelse til manden på gulvet.

Hvad gør vi, når innovation udfordrer den daglige drift? Hvordan balancerer vi strategisk og praktisk mellem innovation og performance?. Hvordan sikrer vi, at organisationen og dens  medarbejdere har de nødvendige kompetencer og beslutningskapacitet til  at drive forandring? Og hvordan skaber vi en innovationsdygtig kultur i organisationen.

 

Det er spørgsmålene, når en af landets førende eksperter i ledelse og innovation, Jacob Brix, giver de nyeste strategiske- og ledelsesmæssige perspektiv på at drive innovation i organisationer – og ikke mindst, hvornår vi ikke skal innovere.

Jacob Brix er professor i innovation og ledelse fra Aalborg Universitet og forfatter til en række bøger om innovationsledelse.

jakobbrix.png

Et års abonnement inkluderer:

 • Fire fysiske møder  
   

 • Mulighed for at deltage i løbende online-møder
   

 • Opdatering på de nyeste tech-tendenser
   

 • Oplæg fra de mest aktuelle eksperter inden for fagområdet
   

Lyder det interessant?

Udfyld formularen og bliv kontaktet
med yderligere information og de
praktiske detaljer.


Er du en SMV? Kryds feltet af i formularen, og vi kontakter dig med mulighed for særordning. 
bottom of page