7021447124781293568 window.lintrk('track', { conversion_id: 11825898 });
top of page
icon - conference (1).png

Tech For Bestyrelser

Forummet har til formål at styrke bestyrelsesmedlemmers teknologiske forståelse og give dem et stærkt beslutningsgrundlag til fremtiden.

SOM DELTAGER PÅ TFL FORUM FÅR DU:

INSPIRATION

Indblik i ny-teknologi, praksisnære cases og nye anvendelsesmuligheder,

FORSTÅELSE

Få en grundforståelse for teknologien, dens anvendelsesmuligheder og hvilken retning teknologien peger henimod. 

VÆRKTØJER

Sparring på, hvordan du strategisk kan implementere teknologien i virksomheden, og hvordan du kan skabe de bedste organisatoriske vilkår for at optimere brugen af teknologien.

RELATIONER

Mulighed for at sparre, vidensdele og få nye indsigter samt blive forbundet med nye fagfæller.

PARTNERE
teknologipagten logo.png
implement logo_edited.png

VI UDFORSKER BLAND ANDET

BLOCKCHAIN.png

BLOCKCHAIN

 

Smart Workspaces.png

SMART

WORKSPACES 

AI i praksis.png

KUNSTIG

INTELLIGENS

AR&VR.png

AR&VR (&METAVERSET)

Om

Om Tech for Bestyrelser 

Vi står midt i den digitale omstilling, som allerede er dybt forankret i alle aspekter i vores samfund og vores hverdag. Med den digitale omstilling frembruser mange teknologiske muligheder. For at udnytte teknologiens potentiale er det derfor vigtigt, at vi forstår de mange muligheder, hvordan vi inkluderer dem i strategiske beslutninger, og hvordan de bedst muligt implementeres . 

Med afsæt heri lancerer vi et Forum om ny teknologi for bestyrelsesmedlemmer. 

MODERATOR

Alle moduler faciliteres af en fast moderator, David Guldager. David har i over 12 år har gjort en dyd ud af at teste og analysere de seneste teknologiske og digitale tendenser på markedet. Han har formidlet sin viden til danskerne på diverse medieplatforme lige så længe og arbejder i dag både som fagkonsulent, tv-vært og foredragsholder rundt omkring i landet. 

David er initiativtager til flere projekter inden for tech-området, som både tæller Skandinaviens første smarte hjem, messe og konferencer og flere tv-/video- og podcast-programmer. 

david-guldager_edited_edited_edited.jpg
Program
TFL Forum Program

AR&VR

AR&VR.png

(12. OKTOBER 2022)

BESKRIVELSE

Hvilke kommercielle muligheder skaber AR og VR? Kan du bruge teknologierne som værktøj til at komme tættere på dine kunder og andre interessenter? Kan du anvende teknologierne til at reducere tiden i produktudviklingsprocessen?

Under dette modul kortlægger vi AR's og VR's potentialer, og Therkel Sand giver en update på teknologien. Modulet omfatter desuden en workshop, hvor deltagere får praksisnær viden om og erfaring med, hvordan  AR og VR kan implementeres i deres organisation.

Oplægsholdere opdateres ...

8.png
TFL FORUM OPLÆGSHOLDERE (1).png

BLOCKCHAIN

(30. NOVEMBER 2022)

BLOCKCHAIN.png

BESKRIVELSE

Hvad er blockchain? Hvordan kan det bruges? Hvilke kommercielle muligheder skaber det? Disse spørgsmål dykker vi ned i, når vi forsøger at gøre os klogere på blockchain teknologien. Til dette får vi besøg af Karina Rothoff Brix fra Firi, som vil give os en grundforståelse i blockchain og dens potentielle muligheder. Derudover vil der være en workshop, der går i dybden med den praksisnære forståelse af, hvordan du kan arbejde med og bruge blockchain i egen virksomhed.

TFL FORUM OPLÆGSHOLDERE.png
TFL FORUM OPLÆGSHOLDERE (1).png

STRATEGISK INNOVATION

Innovation.png

(19. JANUAR 2023)

Vi opdaterer løbende med flere møder (online og fysiske). 

BESKRIVELSE

Innovation er et centralt begreb i stort set alle virksomheder og offentlige institutioner, men det kan ofte være svært at forankre innovative arbejdsgange gennem hele organisationen – fra topledelse til manden på gulvet.

Hvad gør vi, når innovation udfordrer den daglige drift? Hvordan balancerer vi strategisk og praktisk mellem innovation og performance?. Hvordan sikrer vi, at organisationen og dens  medarbejdere har de nødvendige kompetencer og beslutningskapacitet til  at drive forandring? Og hvordan skaber vi en innovationsdygtig kultur i organisationen.

 

Det er spørgsmålene, når en af landets førende eksperter i ledelse og innovation, Jacob Brix, giver de nyeste strategiske- og ledelsesmæssige perspektiv på at drive innovation i organisationer – og ikke mindst, hvornår vi ikke skal innovere.

Jacob Brix er professor i innovation og ledelse fra Aalborg Universitet og forfatter til en række bøger om innovationsledelse.

TFL FORUM OPLÆGSHOLDERE (1).png
_MG_4636.JPG
TILMELD ONLINE

ET ÅRS ABONNEMENT INKLUDERER:

logo - Blåt.png
logo - Blåt.png

Fire fysiske møder  
Mulighed for at deltage i løbende online-møder

logo - Blåt.png
logo - Blåt.png

Opdatering på de nyeste tech-tendenser
Oplæg fra de mest aktuelle eksperter inden for fagområdet

Tilmeld dig TFL Forum

Lyder det interessant?

Udfyld formularen og bliv kontaktet med yderligere information og de
praktiske detaljer.

Er du en SMV? Kryds feltet af i formularen, og vi kontakter dig med mulighed for særordning. 

Tak for din indsendelse!

bottom of page