Join our mailing list and never miss an update!

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • Hvid LinkedIn ikon
  • White Twitter Icon

hello@copenx.com   |   Skudehavnsvej 27, 2150 Nordhavn

© 2020 by CopenX.

Fokus for netværket er at styrke medlemmer og deres virksomheders digitale mindset og kreative tænkning til at producere fremtrædende kampagner. Vi udforsker, hvordan digitale teknologier kan bruges til at eksperimentere med flerdimensionel storytelling, behandling af store datamængder, og hvilke etiske overvejelser skal der tages hensyn til.

Den digitale transformation ændrer fundamentalt, hvordan virksomheder opererer og kan skabe øget værdi for kunderne. CopenX Netværk ønsker at kvalificere og facilitere samtalen om mulighederne i samspillet mellem teknologi, data og purpose building. Til møderne vil der være visionære eksperter, der inspirerer til innovativ tænkning og introducerer dig til fremtidens muligheder indenfor Agenda Setting. Vi diskuterer emnerne med udgangspunkt i jeres daglige arbejde, muligheder og udfordringer.

 
 

Hvordan kan vi kvalificere samspillet mellem teknologi, databehandling og storytelling for at skabe værdi for både virksomhed og kunder? 

I forløbet sættes der fokus på, hvordan teknologier - på den ene side - kan være med til at optimere indsigten og konteksten for brugerens adfærd og behov. Hvordan kan den øgede digitalisering og mængden af data om kunderne anvendes til at skræddersy kommunikationen og skabe øget værdi for kunden og virksomheden. På den anden side udforsker netværket også, hvordan nye interfaces kan bruges til at skabe kampagner med purpose og gennemslagskraft. CopenX Netværk er oplæg, diskussioner, workshop og hands-on aktiviteter, hvor der stiftes bekendtskab med de nyeste tiltag og perspektiver i brugen af eks. AI, Machine learning og nye platforme som Augmented Reality og Virtual Reality.

 
mar. - okt. 2020
26. MARTS 2020
Morten Saxnæs
& Vera Mosbæk

Emne: Purpose Building

Sted: København 

PARTNER & CHEF FOR  BRANDAKTIVERING HOS &Co. 

CHEFREDAKTØR, SEIN

Morten er Partner og chef for brandaktivering og sociale medier i reklamebureauet &Co, der er blandt de bedste kreative bureauer i Europa.

Morten har været en del af nogle af de mest fremtrædende purpose kampagner i de senere år, Momondo "DNA-rejsen", EU-parlamentet "Vælg din fremtid", Velux "The Indoor Generation". Derudover er Morten vært på podcasten 56k, der handler om teknologi.

Vera er chefredaktør på webmagasinet SEIN, og hun holder indlægget sammen med redaktionschef Lukas Valentin. SEIN adskiller sig fra andre medier ved kun at lave indhold af unge mellem 15-25 år, til unge i samme målgruppe. På den måde bærer magasinet stærkt præg af eksperimenterende, amatør-indlæg, som har noget på hjerte. Webmagasinet har siden sin start i 2017 vokset sig til en redaktion på 110 unge på tværs af landet, som udgiver indlæg alle hverdage, og holder kulturelle events i hele landet.

Morten, Vera og Lukas vil til dette netværksmøde dele deres konkrete erfaringer med digital- og crossmedia purpose building. De vil præsentere forskellig værktøjer til at ændre adfærd hos brugere. Hvad det vil sige, at være ung i Danmark lige nu, og hvordan man kan engagere den nye generation af "digitalt indfødte"?

5./6. MAJ 2020
14. MAJ 2020
Lars Nielsen
& Iza Havelund

Emne: Sådan sætter du en dagsorden

Sted: København

EJER, NIELSENNETWORK

& DIREKTØR, ALTINGET MONITOR

Lars Nielsen har mere end 20 års erfaring med public affairs og strategisk kommunikation inden for forskellige sektorer, senest som Public Affairs Direktør hos Primetime Kommunikation. Siden har han stiftet NielsenNetwork, hvor han rådgiver virksomheder og organisationer samt afholder kurser og oplæg om strategisk kommunikation.

Iza Havelund er direktør for Altinget Monitor, som er et analyseværktøj baseret på Machine Learning. Værktøjet sorterer i en lang række digital information og finder frem til de oplysninger, som er mest relevant for at sætte en dagsorden.

Nielsen & Havelund vil til dette netværksmøde give deres bud på, hvordan din virksomhed kan systematiserer og drage udbytte fra data, således at kommunikationen har relevans for potentielle kunder og kan være med til at sætte en dagsorden.

27. AUGUST 2020
Jacob
Knobel

Emne: Storytelling & AI

Sted: København

Jacob er stifter af selskabet Datapult og passioneret udvikler af kunstig intelligens. Han forsøger at præge den offentlige debat om kunstig intelligens ved at give ugentlige foredrag og deltage i debatten i medierne, hvor snakken ofte er koncentreret omkring etik, fremtidens arbejdsmarkedet og begrænsningerne i kunstig intelligens.

Jacob har givet oplæg for bl.a. Moderniseringsstyrelsen, Nationalbanken, Dansk Industri, SAS Institute og mange flere. I november 2019 indgik Datapult et partnerskab med Huawei, der skal accelerere udviklingen af AI-løsninger i både Danmark og resten af Europa.

Knobel vil til dette netværksmøde dele sine tanker omkring faldgrupper og mulighederne for at skabe værdi med kunstig intelligens.

STIFTER & EJER, DATAPULT

OKTOBER 2020
Nikolaj Stausbøl & Hannah Gutkauf 

Emne: Storytelling i et teknologisk perspektiv

Sted: TBA

Nikolaj Stausbøl og Hannah Gutkauf står for innovationsenheden Molalab i Molamil, et af de mest prisvindende digitale bureauer i Skandinavien. Molalab har en bruger-orienteret tilgang, hvor de fokuserer ind på virksomheds udfordringer og skaber løsninger med innovative teknologier.
De har arbejdet som teknologipartnere for store virksomheder som Ørsted, Oticon, Toyota og IKEA, og lavet eksperimentelle projekter med Space10, World Bank og forskellige uddannelses-institutioner.
 
De to kombinerer teknologisk know-how med strategi og afsøgende tests.

HEAD OF THE INNOVATION UNIT,

MOLAMIL

Programmet opdateres løbende

 

Medlemskab af en CopenX Netværk tegnes forud og dækker 4 netværksmøder og CopenX Realities. Vi prioriterer kvalitet og læring i vores netværk. Møderne er fortrolige og ingen oplysninger videregives til tredjepart.

 
logo X.png