COPENX NETVÆRKSPROGRAM

Storytelling

Udfordre din kreativitet og få hands-on erfaringer i brug af kunstig intelligens, VR og AR til fremtidig purpose building.

CopenX Netværksprogrammet Storytelling skaber øget indsigt i, hvordan du anvende nye interfaces, så din organisation kan optimere kommunikation og brandstrategi med nye teknologier.

Fokus for netværket er at styrke medlemmer og deres virksomheders digitale mindset og kreative tænkning til at producere fremtrædende kampagner. Vi udforsker, hvordan digitale teknologier kan bruges til at eksperimentere med flerdimensionel storytelling, behandling af store datamængder, og hvilke etiske overvejelser skal der tages hensyn til.

Den digitale transformation ændrer fundamentalt, hvordan virksomheder opererer og kan skabe øget værdi for kunderne. CopenX Netværk ønsker at kvalificere og facilitere samtalen om mulighederne i samspillet mellem teknologi, data og purpose building. Til møderne vil der være visionære eksperter, der inspirerer til innovativ tænkning og introducerer dig til fremtidens muligheder indenfor Storytelling. Vi diskuterer emnerne med udgangspunkt i jeres daglige arbejde, muligheder og udfordringer.

 
 

Netværk &

Indhold

Vi mener, at kvalitet og personlig kontakt er afgørende for et udbytterigt netværk. Vi prioriterer dialog og sparring om konkrete udfordringer i et fortroligt forum.

                                                                                           

Alle møderne faciliteres af en fast facilitator og med besøg af en toneangivende aktør på nicheområdet, der deler egne erfaringer og lægger op til diskussion.

                                                                                           

Netværket har til formål at sikre den nyeste viden, styrke vidensdeling og implementering mellem forskere, producenter og virksomheder omkring den seneste forskning, tendenser og innovation indenfor fremtidens Storytelling.

2020

Fokus

Hvordan kan vi kvalificere samspillet mellem teknologi, databehandling og storytelling for at skabe værdi for både virksomhed og kunder? 

I forløbet sættes der fokus på, hvordan teknologier - på den ene side - kan være med til at optimere indsigten og konteksten for brugerens adfærd og behov. Hvordan kan den øgede digitalisering og mængden af data om kunderne anvendes til at skræddersy kommunikationen og skabe øget værdi for kunden og virksomheden. På den anden side udforsker netværket også, hvordan nye interfaces kan bruges til at skabe kampagner med purpose og gennemslagskraft. CopenX Netværk er oplæg, diskussioner, workshop og hands-on aktiviteter, hvor der stiftes bekendtskab med de nyeste tiltag og perspektiver i brugen af eks. AI, Machine learning og nye platforme som Augmented Reality og Virtual Reality.

 
 
mar. - okt. 2020

Program

Speakere

27. AUGUST 2020
Jacob
Knobel

Emne: Storytelling & AI

Sted: København

Jacob er stifter af selskabet Datapult og passioneret udvikler af kunstig intelligens. Han forsøger at præge den offentlige debat om kunstig intelligens ved at give ugentlige foredrag og deltage i debatten i medierne, hvor snakken ofte er koncentreret omkring etik, fremtidens arbejdsmarkedet og begrænsningerne i kunstig intelligens.

Jacob har givet oplæg for bl.a. Moderniseringsstyrelsen, Nationalbanken, Dansk Industri, SAS Institute og mange flere. I november 2019 indgik Datapult et partnerskab med Huawei, der skal accelerere udviklingen af AI-løsninger i både Danmark og resten af Europa.

Knobel vil til dette netværksmøde dele sine tanker omkring faldgrupper og mulighederne for at skabe værdi med kunstig intelligens.

STIFTER & EJER, DATAPULT

OKTOBER 2020
Nikolaj Stausbøl & Hannah Gutkauf 

Emne: Storytelling i et teknologisk perspektiv

Sted: TBA

Nikolaj Stausbøl og Hannah Gutkauf står for innovationsenheden Molalab i Molamil, et af de mest prisvindende digitale bureauer i Skandinavien. Molalab har en bruger-orienteret tilgang, hvor de fokuserer ind på virksomheds udfordringer og skaber løsninger med innovative teknologier.
De har arbejdet som teknologipartnere for store virksomheder som Ørsted, Oticon, Toyota og IKEA, og lavet eksperimentelle projekter med Space10, World Bank og forskellige uddannelses-institutioner.
 
De to kombinerer teknologisk know-how med strategi og afsøgende tests.

HEAD OF THE INNOVATION UNIT,

MOLAMIL

12. NOVEMBER 2020
Morten Saxnæs

Emne: Purpose Building

Sted: København 

Morten er Partner og chef for brandaktivering og sociale medier i reklamebureauet &Co, der er blandt de bedste kreative bureauer i Europa.

Morten har været en del af nogle af de mest fremtrædende purpose kampagner i de senere år, Momondo "DNA-rejsen", EU-parlamentet "Vælg din fremtid", Velux "The Indoor Generation". Derudover er Morten vært på podcasten 56k, der handler om teknologi.

PARTNER & CHEF FOR  BRANDAKTIVERING HOS &Co. 

Programmet opdateres løbende

Deltagelse &

Medlemskab

Medlemskab af en CopenX Netværk tegnes forud og dækker 4 netværksmøder og CopenX Realities. Vi prioriterer kvalitet og læring i vores netværk. Møderne er fortrolige og ingen oplysninger videregives til tredjepart.

 

CopenX

CVR: 41028009

Skudehavnsvej 27, 2150

logo X.png