Nye teknologiske løsninger, algoritmer og big data er lige nu ved at ændre byer verden over. Intelligente sensorer, smarte affaldsskakter og algoritmer, der sikrer højere bæredygtighed på tværs af processer - mulighederne og initiativerne er stødt stigende og vil formentlig være det i en lang årrække endnu. 

 

Danmark er sat til at være en af frontløberne indenfor Smart Cities, og derfor kan mange danske eksperter vise vejen til hvordan man tapper ind i dialogen og gør brug af de nye teknologiske løsninger, der er indenfor Smart Cities. Det er viden, indsigt og integrationen af teknologi, der skal sikre danske virksomheders fordele og klæde jer endnu bedre på til at tage del i den øgede globale konkurrence.

Netværket Smart Cities henvender sig til både ledere og beslutningstagere, som er interesseret i at få større indsigt i nye Smart Cities initiativer samt udforske, hvordan de, som virksomhed, kan påbegynde og/eller håndtere brugen af diverse teknologier, som understøtter en smart og digital by.

 
 

Hvilke organisatoriske ændringer skal der til for at indbygge Smart Cities initiativer i organisationen?

Netværket giver adgang til en række kompetente talere, som gennem konkrete innovative cases, kan inspirere ledere og virksomheder til at sigte efter en højere grad af parathed overfor Smart Cities initiativer.

Er Smart Cities i virkeligheden bare med til at fremme tech giganternes kommercielle vinding?

I forløbet sættes der fokus på, hvordan teknologier kan være med til at optimere organisationer til i højere grad at være åbne overfor Smart Cities initiativer. I netværket vil vi belyse både de positive og kritiske holdninger til hele Smart Cities konceptet.

 
nov. 2020 - maj 2021
17. NOVEMBER 2020
The Danish Outdoor Living Lab (tbc)

BILLEDE PÅ VEJ

TBA, DOLL

Emne: IoT infrastrukturer i Smart Cities

Sted: København

The Danish Outdoor Living Lab (DOLL) blev opført i 2014 og er nu Europas største testcenter og showroom for belysning og smart city-services. Fordelt på 12 kilometer veje og stier, består DOLL blandt andet af 450 lyspunkter, som hver har en IP-adresse, og kan styres fra et centralt kontrolcenter. Derudover, har de blandt andet sensorer i forskellige skraldespande, parkeringsløsninger, luftkvalitetssensorer og by-styresystemer, som kan opleves.

 

De specialiserer sig indenfor de nyeste IoT infrastrukturer indenfor intelligent udendørsbelysning og Smart City teknologier samt har stålsat ekspertise i at installere og implementere de tekniske løsninger. 

 

Til dette netværksmøde vil der være et oplæg ved XX samt en hands-on rundtur i DOLL med mulighed for at opleve teknologien helt tæt på.

31. JANUAR 2021
Peter Bjørn
Larsen

Emne: Brugen af Smart City data

Sted: København

Peter Bjørn Larsen sidder som ejer og ansvarlig for smartcityinsights.com, hvor han arbejder med rådgivning omkring Smart City på projekter verden over. Tidligere, sad han som Direktør på City Data Exchange projektet, der var stablet på benene af Københavns Kommune, Region Hovedstaden og Hitachi, og som havde til formål at undersøge mulighederne for at skabe en markedsplads for udveksling af data mellem private og offentlige organisationer. 

DIRECTOR & OWNER, 

SMARTCITYINSIGHTS.COM

09. MARTS 2021
Jeppe
Rasmussen

Emne: Predicting building maintenance

Sted: København

I 2019 startede Jeppe Rasmussen virksomheden BeResourceful, som har skabt en IoT løsning der tillader en overvågning af bygningselementer i real-tid. Sensorerne i BeResourcefuls produkt kan opfange skader, når de sker og derefter sende alarmer ud til de tilknyttede Facility Managers. 

 

I dette oplæg vil Jeppe fortælle om baggrunden og historien bag BeResourceful og hvordan IoT løsninger kan være med til at skabe en mere intelligent og bæredygtig bygning og konstruktionsbranche.

FOUNDER & CEO,

BERESOURCEFUL

FORÅR 2021 - TBC

 

Emne: TBC

Sted: TBC

BILLEDE PÅ VEJ

Programtekst kommer...

Programmet opdateres løbende

 

Medlemskab af en CopenX Netværk tegnes forud og dækker 4 netværksmøder og CopenX Realities. Vi prioriterer kvalitet og læring i vores netværk. Møderne er fortrolige og ingen oplysninger videregives til tredjepart.

 

Tilmeld dig vores mailingliste og

gå ikke glip af noget!

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • Hvid LinkedIn ikon
  • White Twitter Icon

hello@copenx.com   |   Skudehavnsvej 27, 2150 Nordhavn

© 2020 by CopenX.

logo X.png