COPENX

Netværk

Samles om teknologien

CopenX

Netværk

CopenX Netværk er nichefokuserede netværk, der henvender sig til ledere, specialister og medarbejdere, som interesserer sig for, hvordan nye teknologier sættes i spil. Den hastighed, som den teknologiske udvikling bevæger sig i gør, at der er et stort behov for, at være ajour med hvilke muligheder de forskellige teknologier fører med sig. Med CopenX Netværk vil vi derfor skabe klarhed over morgendagens digitale muligheder og udfordringer.

Som medlem af et netværk får du et indblik i, hvordan andre, med succes, har implementeret teknologier og hvilke kompetencer, der er værdifulde at tilegne sig i denne proces. Vi sammensætter grupperne ud fra både brancher og titler, så alle medlemmer opnår højst mulig indsigt blandt ligesindede.

CopenX Netværk er platformen, hvor nye ideer og modeller opstår - og måske endda muligheden for sammen at bygge produkter, der løser konkrete fremtidige behov. Du kan føle dig sikker på at få hands-on erfaringer med de nyeste trends.

 
 

Videns 

Panel

FOR HANDLING, INPUT OG LÆRING

CopenX Netværk har sammensat et panel af techfrontløbere og eksperter, der hver især er førende på deres felt og dedikerede i arbejdet med, hvordan ny tech kan forme fremtidens samfund.

Videnspanelets rolle er at bidrage aktivt til udviklingen af relevante netværkstematikker og indhold i form af indlægsholder, ny forskning og relevante cases, så hvert netværk sikres den højeste faglige kvalitet og det største udbytte for medlemmerne.

Chris
Bobotis
Director of Immersive, Adobe
ChrisBobotis_edited.jpg
Stinne
Madsen
Head of Learning and Development,
CPH Airports
stinne-madsen-tt-width-300-height-300-fi
Peter
Manniche Riber
Head of
Digital Learning, Novo Nordisk  
Peter Rieper.jpg
Kristian
Emil Andreasen
CEO & Founder, Kanda
KristianAndreassen.jpg
Stefania
Serafin
Professor and Head of Multisensory Experience Lab, AAU CPH, PhD Standford University 
StefaniaSerafinher_edited.jpg
Nikolaj Stausbøl
 
Creative Technologist and Director,
Molalab
Nikolaj_Stausbøl_edited.jpg
Mads
Damsbo
CEO, Makropol 
Damsbo-Mads.jpg
David Guldager
 
Techekspert
DavidGuldager_edited.jpg
Søren
Therkelsen
 
COO &
Co-founder, Qurasense
Sørentherkelsenher.jpg
Mette Rosendahl
Udviklingsdirektør, Teknologiens Mediehus  
MetteRosendahl.jpg
Cristian-Emanuel Anton
CEO & Founder, MeetinVR
cristianemanuelher_edited.jpg
 
COPENX NETVÆRK

Tilgang

Ved CopenX Netværk drøfter vi ikke blot teknologier. Vi bringer dem i spil.

4 faciliterede netværksmøder

Indlæg fra eksperter til hvert møde

icon-25.png

Fokus på konkrete scenarier og løsninger

Adgang til CopenX Realities 2022

CopenX Netværk udvikler scenarier og processer i direkte samarbejde med vores videnspanel for handling, input og læring (se nedenfor), for at sikre at alle netværksmøder giver relevant viden, erfaringer og relationer, som kan omsættes til praktisk handling.

I netværkene skal konkrete udfordringer, potentialer og ønsker, for brug af fremtidens teknologier i jeres daglige arbejde, fungere som aktive input. Disse sættes i spil i forsøg på at udvikle løsninger i fællesskab. Vi vil være opmærksomme på eventuelle behov for løbende justeringer i de enkelte netværk.