Samles om teknologien

CopenX Netværk er nichefokuserede netværk, der henvender sig til ledere, specialister og medarbejdere, der interesserer sig for, hvordan nye teknologier sættes i spil. Den hastighed, som den teknologiske udvikling bevæger sig i gør, at der er et stort behov for at være ajour med, hvilke muligheder de forskellige teknologier fører med sig. Med CopenX Netværk vil vi derfor skabe klarhed over morgendagens digitale muligheder og udfordringer.

Som medlem af et netværk får du et indblik i, hvordan andre, med succes, har implementeret teknologier, og hvilke kompetencer, der er værdifulde at tilegne sig i denne proces. Vi sammensætter grupperne ud fra både brancher og titler, så alle medlemmer opnår højst mulig indsigt blandt ligesindede.

CopenX Netværk er platformen, hvor nye ideer og modeller opstår - og måske endda muligheden for sammen at bygge produkter, der løser konkrete fremtidige behov. Du kan føle dig sikker på at få hands-on erfaringer med de nyeste trends.

 
 
FOR HANDLING, INPUT OG LÆRING

CopenX Netværk har sammensat et panel af techfrontløbere og eksperter, der hver især er førende på deres felt og dedikerede i arbejdet med, hvordan ny tech kan forme fremtidens samfund.

Videnspanelets rolle er at bidrage aktivt til udviklingen af relevante netværkstematikker og indhold i form af indlægsholder, ny forskning og relevante cases, så hvert netværk sikres den højeste faglige kvalitet og det største udbytte for medlemmerne.

Chris
Bobotis
Director of Immersive, Adobe
Stinne
Madsen
Head of Learning and Development,
CPH Airports
Peter
Manniche Riber
Head of
Digital Learning, Novo Nordisk  
Kristian
Emil Andreasen
CEO & Founder, Kanda
Stefania
Serafin
Professor and Head of Multisensory Experience Lab, AAU CPH, PhD Standford University 
Nikolaj Stausbøl
 
Creative Technologist and Director,
Molalab
Mads
Damsbo
CEO, Makropol 
David Guldager
 
Techekspert
Søren
Therkelsen
 
COO &
Co-founder, Qurasense
Mette Rosendahl
Udviklingsdirektør, Teknologiens Mediehus  
Cristian-Emanuel Anton
CEO & Founder, MeetinVR
 
COPENX NETVÆRK

Tilmeld dig vores mailingliste og

gå ikke glip af noget!

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • Hvid LinkedIn ikon
  • White Twitter Icon

hello@copenx.com   |   Skudehavnsvej 27, 2150 Nordhavn

© 2020 by CopenX.

logo X.png