FORUM

CopenX Metavers

Bag om teknologier og muligheder i web 3.0

Hvad er fremtidens
metavers?

VIDENSFORUM MED FOKUS PÅ NY TEKNOLOGI

CopenX Metavers går bag om buzzword og tom snak, når vi kortlægger og konkretiserer mulighederne og udfordringerne ved teknologierne i fremtidens metavers.

Gennem fire årlige møder bryder vi meta-snakken ned i dele og kigger ind i, hvordan metaverset vil påvirke samfundet, virksomheder og offentlige institutioner. Hvordan vil det få en betydning for vores allesammens liv? Hvilke strategiske og etiske dilemmaer vil det bibringe? Og hvilke nye muligheder giver metaverset både private virksomheder og offentlige institutioner?

 

Disse spørgsmål og mange flere er omdrejningspunkterne, når vi klæder dig på med viden, inspiration og strategiske værktøjer i fremtidens metavers.

Billede af Possessed Photography
Billede af Possessed Photography
Billede af Possessed Photography

Moderator

David Guldager er en erfaren tech-ekspert, foredragsholder og tv-vært - blandt andet kendt fra Go' Morgen Danmark. Han har gennem mere end 12 år testet, analyseret og formidlet de seneste teknologiske og digitale tendenser.

På dette forum vil David guide os igennem de fire årlige møder, hvor han sørger for, at de opklarende og kritiske spørgsmål bliver stillet til oplægsholderne og eksperterne fra både etablerede virksomheder, startups og vidensinstitutioner.

david-guldager_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

Program

2022 / 2023

TIRSDAG D. 29. NOVEMBER 2022, KØBENHAVN

Træning & læring i virtuelle rum

Ege Jespersen, Founder & CEO, AATE VR

&

Guido Makransky, leder af Virtual Learning Lab, Københavns Universitet

 

 

Øger en teknologi som Virtual Reality rent faktisk menneskers indlæringsevne? Hvilke potentialer og udfordringer følger med VR inden for træning og opkvalificering af medarbejdere? Hvordan kommer teknologien til at forme fremtidens uddannelse? Og hvordan virker teknologien i det hele taget i praksis?

Disse spørgsmål er omdrejningspunktet, når vi på dette møde får besøg af Guido Makransky, leder af Virtual Learning Lab på Københavns Universitet, samt Ege Jespersen, Founder & CEO i VR-virksomheden AATE VR, der er specialister i at udvikle VR-træningsløsninger til sundhedssektoren. Med afsæt i deres faglige og praktiske erfaringer får du viden om fremtidens digitale læringsrum og de innovative læringsteknologier, som allerede nu vinder indpas i virksomheder og på uddannelsesinsitutioner.

egeee_edited.jpg
gee.jpeg
mads.jpeg

Den virtuelle arbejdsplads

TIRSDAG D. 17. JANUAR 2022, KØBENHAVN

Mads Troelsgaard, VR-ekspert & CEO, SynergyXR

 

Hvordan ser fremtidens arbejdsplads ud? Hvordan kan vi mødes face-to-face med samarbejdspartnere i Kina, USA og Australien uden at rejse os fra skrivebordet? Og hvilke strategiske, økonomiske og kommercielle muligheder følger med, når vi kan samarbejde, forhandle og brainstorme i et fælles, virtuelt rum?

På dette møde er oplægsholderen Mads Troelsgaard, VR-ekspert, CEO i VR-virksomheden SynergyXR og konsulent ved Grundfos. Mads tager dig med bag om de strategiske og praktiske aspekter i  at samarbejde i virtual reality. Hør om Grundfos, der har skåret markant ned på flyveturene og i stedet møder deres kunder og samarbejdspartnere i virtuelle møderum. Og oplev og afprøv de nye teknologier på egen krop.