FORUM

CopenX Metavers

Bag om teknologier og muligheder i web 3.0

HVAD ER FREMTIDENS METAVERS?

VIDENSFORUM MED FOKUS PÅ NY TEKNOLOGI

CopenX Metavers går bag om buzzword og tom snak, når vi kortlægger og konkretiserer mulighederne og udfordringerne ved teknologierne i fremtidens metavers.

Gennem fire årlige møder bryder vi meta-snakken ned i dele og kigger ind i, hvordan metaverset vil påvirke samfundet, virksomheder og offentlige institutioner. Hvordan vil det få en betydning for vores allesammens liv? Hvilke strategiske og etiske dilemmaer vil det bibringe? Og hvilke nye muligheder giver metaverset både private virksomheder og offentlige institutioner?

 

Disse spørgsmål og mange flere er omdrejningspunkterne, når vi klæder dig på med viden, inspiration og strategiske værktøjer i fremtidens metavers.

VIDEN

STRATEGI

PRAKSIS

MODERATOR

David Guldager er en erfaren tech-ekspert, foredragsholder og tv-vært - blandt andet kendt fra Go' Morgen Danmark. Han har gennem mere end 12 år testet, analyseret og formidlet de seneste teknologiske og digitale tendenser.

På dette forum vil David guide os igennem de fire årlige møder, hvor han sørger for, at de opklarende og kritiske spørgsmål bliver stillet til oplægsholderne og eksperterne fra både etablerede virksomheder, startups og vidensinstitutioner.

david-guldager_edited_edited_edited_edited.png
2022

Program

Møde 1

ET NYT DIGITALT UNIVERS?

Tirsdag den 6. september 2022

København

Hvad er metaverset? Hvilke potentialer rummer det? Hvordan forholder vi os strategisk til en ny digital virklighed? Og hvordan bruger vi teknologier som Virtual Reality (VR) og Augmented Reality (AR) til at styrke vores organisation?

På dette møde tager vi springet ind i metaverset – både på et strategisk, teknisk og fysisk plan. Therkel Sand, iværksætter, podcaster og VR-ekspert, og Mads Kaysen, Director i KPMG,

giver dig indblik i de nye muligheder, forrentningsmodeller og teknologier, som fører med metaverset. Og du får lov til at afprøve den virtuelle verden på egen krop.

2.png

KOMMUNIKATION I MIXED REALITY

Tirsdag den 11. oktober 2022

København

Hvordan kan vi kommunikere bedre og mere effektivt i fremtiden? Hvordan kan vi møde vores potentielle kunder i øjenhøjde? Og hvordan formidler vi en skarp oplysningskampagne, som går lige ind hos borgerne?

Disse spørgsmål udfolder vi sammen med Morten Skovbo Holst, CEO i kommunikationsbureauet VRPRO, og Lucas Nygaard, CEO AR-virksomheden Hololink. På mødet får du således indsigt i metaversets kommunikations- og markedsføringsformer, som allerede i dag viser effektive resultater. Vi kigger ind i det strategiske arbejde med VR og AR som kommunikationsværktøjer, og du får muligheden for at udvikle din helt egen AR-prototype.

TRÆNING & LÆRING I VIRTUELLE RUM

Tirsdag den 29. november 2022

København

Øger en teknologi som Virtual Reality rent faktisk menneskers indlæringsevne? Hvilke potentialer og udfordringer følger med VR inden for træning og opkvalificering af medarbejdere? Hvordan kommer teknologien til at forme fremtidens uddannelse? Og hvordan virker teknologien i det hele taget i praksis?

Disse spørgsmål er omdrejningspunktet, når vi på dette møde får besøg af Guido Makransky, leder af Virtual Learning Lab på Københavns Universitet, samt Ege Jespersen, Founder & CEO i VR-virksomheden AATE VR, der er specialister i at udvikle VR-træningsløsninger til sundhedssektoren. Med afsæt i deres faglige og praktiske erfaringer får du viden om fremtidens digitale læringsrum og de innovative læringsteknologier, som allerede nu vinder indpas i virksomheder og på uddannelsesinsitutioner.

3.png

DEN VIRTUELLE ARBEJDSPLADS

Tirsdag den 17. januar 2022

København

Hvordan ser fremtidens arbejdsplads ud? Hvordan kan vi mødes face-to-face med samarbejdspartnere i Kina, USA og Australien uden at rejse os fra skrivebordet? Og hvilke strategiske, økonomiske og kommercielle muligheder følger med, når vi kan samarbejde, forhandle og brainstorme i et fælles, virtuelt rum?

På dette møde er oplægsholderen Mads Troelsgaard, VR-ekspert, CEO i VR-virksomheden SynergyXR og konsulent ved Grundfos. Mads tager dig med bag om de strategiske og praktiske aspekter i  at samarbejde i virtual reality. Hør om Grundfos, der har skåret markant ned på flyveturene og i stedet møder deres kunder og samarbejdspartnere i virtuelle møderum. Og oplev og afprøv de nye teknologier på egen krop.

Møde 2
Billede1.png

INTERESSERET?