7021447124781293568 window.lintrk('track', { conversion_id: 11825898 });
top of page
FORUM

CopenX Metavers

Bag om teknologier og muligheder i web 3.0

Hvad er fremtidens
metavers?

VIDENSFORUM MED FOKUS PÅ NY TEKNOLOGI

CopenX Metavers går bag om buzzword og tom snak, når vi kortlægger og konkretiserer mulighederne og udfordringerne ved teknologierne i fremtidens metavers.

Gennem fire årlige møder bryder vi meta-snakken ned i dele og kigger ind i, hvordan metaverset vil påvirke samfundet, virksomheder og offentlige institutioner. Hvordan vil det få en betydning for vores allesammens liv? Hvilke strategiske og etiske dilemmaer vil det bibringe? Og hvilke nye muligheder giver metaverset både private virksomheder og offentlige institutioner?

 

Disse spørgsmål og mange flere er omdrejningspunkterne, når vi klæder dig på med viden, inspiration og strategiske værktøjer i fremtidens metavers.

Billede af Possessed Photography
Billede af Possessed Photography
Billede af Possessed Photography
KULTUR

Moderator

Christian_Villum_(Photo_by_Agnete_Schlic

Moderatoren på Metavers er Christian Villum, som har en baggrund der tager afsæt i at undersøge nye teknologiske strømninger. Han har bl.a. en baggrund i skabelses-teknologi,

nye digitale forretningsmodeller, data, design, internet kultur

og hacktivisme. 

Christians tidligere arbejde inkluderer medstiftelse og ledelse

af den eksperimentelle Platform 4 Art & Technology hub samt

en række år som Direktør af Digital og Fremtidstænkning ved Dansk Design Center hvor han her har været involveret i en

række kulturprojekter. 

Med Christian ved roret, er vi sikre på at der vil være konstruktive dialoger omkring fremtidens metavers. 

Program

2023

Christian Villum.jpg
Jonas Kasper Jensen.jpg

NFT & Metaverset 

18. april 2023, København

Christian Villum, Tech-ekspert

& Jonas Kasper Jensen, Visual Artist

 

NFT eller non-fungible token er i dag mest kendt for de bemærkelsesværdige og obskure handler med digitale abe-billeder, der blev handlet for tusindevis af dollar i starten af 2021. Men bag al buzz’en ligger en utrolig interessant teknologi, som vil få stor indvirkning på måden vi handler med kunder, indgår bindende kontrakter, tænker produkter og designs – og ikke mindst fremtidens decentrale metavers.

 

På dette møde hopper vi ned i NFT-hypen og stiller skarpt på teknologien og potentialet i en af tiden mest spændende trends. Du kan forvente at blive klogere på, hvordan NFT’er og Blockchain fungerer, hvilke muligheder og use cases der ligger i teknologien, hvordan NFT’er kommer til at forme fremtidens metavers – og så skal du selv i gang med at købe og sælge på NFT’er.

Værdiskabelse i metaverset

6. juni 2023, København

Rasmus Høgdall, Creative Strategist

 

Hvordan skaber man værdi i metaverset? Hvordan kommer vi tæt på vores målgruppe og skaber indhold til og med dem? Hvilket strategiske overvejelser skal din organisation gøre sig, før I kaster jeg ud i metaverset? Og hvor ligger jeres muligheder nu og i fremtiden? 

Det er spørgsmålene, når vi får besøg af Rasmus Høgdall, tidligere creative strategist hos Meta. Rasmus har i mere end 3 år arbejdet med at skabe værdi og forretninger i metaverset sammen med en lang række store og mellemstore virksomheder.

Rasmus Høgdall.jpg
Adam Hede.png

Et generativt metavers

15. august 2023, København

Adam Hede, Senior Management Consultant, Implement

& Board Member, Danish Data Science Community

 

Generativ kunstig intelligens buldrer netop nu gennem landskabet, hvor open source AI som ChatGPT har åbnet manges øjne for, hvor langt kunstig intelligens er kommet. Men generativ AI er ikke kun et redskab til at lave digitalt fremstillede billeder af dig selv eller til at hjælpe dig let igennem eksamener. Den skabende AI vil i højere grad blive et redskab til at skabe og udvikle fremtidens metavers. 

Dét er netop temaet, når vi dykke ned i, hvordan Generative AI kommer til at forme, måden vi skaber designer og skaber vores virtuelle liv, hvordan no-coding vil demokratisere muligheder for at skabe indhold - og så skal vi ikke mindst selv lege med at skabe værdi gennem kunstig intelligens.

Medlemmernes valg

31. oktober 2023, København

På dette møde overlader vi magten til netværksmedlemmerne, som får muligheden for selv at designe dagen. Her lader vi demokratiet tale, når medlemmerne beslutter dagens emne, format og lokation – og så sætter vi selvfølgelig fuld tryk på networking og vidensdeling.  

metavers.jpg
bottom of page