KURSUS

CopenX Metavers

Bag om teknologier og muligheder i web 3.0
 

Metavers i praksis

Et nyt digitalt univers

Moderator

David Guldager er en erfaren tech-ekspert, foredragsholder og tv-vært - blandt andet kendt fra Go' Morgen Danmark. Han har gennem mere end 12 år testet, analyseret og formidlet de seneste teknologiske og digitale tendenser.

På dette forum vil David guide os igennem de fire årlige møder, hvor han sørger for, at de opklarende og kritiske spørgsmål bliver stillet til oplægsholderne og eksperterne fra både etablerede virksomheder, startups og vidensinstitutioner.

 

Udbytte

Strategi

Praksis

Test

Cases

SPORTSTECH
06. SEPTEMBER 2022, KØBENHAVN

Et nyt digitalt univers

Frans Hammer: Næstformand, DIF & Advisory
Director, KMD - Klik her for at læse mere

Hvad er metaverset? Hvilke potentialer rummer det? Hvordan forholder vi os strategisk til en ny digital virklighed? Og hvordan bruger vi teknologier som Virtual Reality (VR) og Augmented Reality (AR) til at styrke vores organisation?

På dette kursus tager vi springet ind i metaverset – både på et strategisk, teknisk og fysisk plan. Therkel Sand, iværksætter, podcaster og VR-ekspert, og Mads Kaysen, Director i KPMG,
giver dig indblik i de nye muligheder, forrentningsmodeller og teknologier, som fører med metaverset. Og du får lov til at afprøve den virtuelle verden på egen krop.

Program: (her skal det præcise tidsprogram skitsere)

VR Goggles_edited_edited_edited.jpg
VR Goggles_edited_edited_edited.jpg

CopenX

CVR: 41028009

Bülowsvej 3,1., 1870 Frederiksberg