Med et digitalt sundhedsvæsen, en digitaliseringsparat befolkning og en innovativ life science- og tech-industri har Danmark et unikt potentiale for at blive førende inden for HealthTech. Med den eksplosive udvikling i ny teknologi, er der opstået helt nye muligheder i behandling, forebyggelse og rehabilitering.

 

Eftersom der ikke er udsigt til flere ressourcer på sundhedsområdet, så vi er nødt til at gentænke, hvem der bedst løser hvilke opgaver – og hvordan.

 Netværket henvender sig til ledere og eksperter, som er interesseret i at udforske, hvordan de, som virksomhed, kan træffe beslutninger, som understøtter innovation på sundhedsområdet – både i den private og offentlige sektor, og gerne i samspillet mellem dem.

 
 

Tekst mangler

Tekst mangler

 
mar. - okt. 2020
16. JUNI 2020
Søren Rønne Therkelsen & Birgitte Kofoed Olesen

Emne: Purpose Building

Sted: København 

PARTNER & CHEF FOR  BRANDAKTIVERING HOS &Co. 

CHEFREDAKTØR, SEIN

Som dansker bosiddende i San Francisco er Søren Therkelsen medstifter af virksomheden Qvin. Bag virksomheden gemmer et revolutionært product;  et diagnostisk menstruationsbind, der kan detekterer alt fra hormoner og vitaminer, til diabetes og cancer, uden involvering af nåle og læger til indsamling af biologisk materiale. Virksomheden bygger også en sundhedsapp der integrerer direkte med patienters patientjournaler, således at man kan se og dele sin sundhedsdata, efterhånden som man udbygger sin profil.

 

I Qvin betyder beskyttelse af brugeres privatliv alt, og her mener man samtidig, at det er en menneskeret at hver borger har adgang til sine sundhedsoplysninger - og kan dele dem med dem man har lyst til.

 

Udover arbejdet i Qvin har Søren i samarbejde med bl.a. Udenrigsministeriet i Silicon Valley, hjulpet mere end 120 danske startups til den amerikanske vestkyst for at afsøge deres muligheder.

5./6. MAJ 2020
14. MAJ 2020
Lars Nielsen
& Iza Havelund

Emne: Sådan sætter du en dagsorden

Sted: København

EJER, NIELSENNETWORK

& DIREKTØR, ALTINGET MONITOR

Lars Nielsen har mere end 20 års erfaring med public affairs og strategisk kommunikation inden for forskellige sektorer, senest som Public Affairs Direktør hos Primetime Kommunikation. Siden har han stiftet NielsenNetwork, hvor han rådgiver virksomheder og organisationer samt afholder kurser og oplæg om strategisk kommunikation.

Iza Havelund er direktør for Altinget Monitor, som er et analyseværktøj baseret på Machine Learning. Værktøjet sorterer i en lang række digital information og finder frem til de oplysninger, som er mest relevant for at sætte en dagsorden.

Nielsen & Havelund vil til dette netværksmøde give deres bud på, hvordan din virksomhed kan systematiserer og drage udbytte fra data, således at kommunikationen har relevans for potentielle kunder og kan være med til at sætte en dagsorden.

27. AUGUST 2020
Jacob
Knobel

Emne: Storytelling & AI

Sted: København

Jacob er stifter af selskabet Datapult og passioneret udvikler af kunstig intelligens. Han forsøger at præge den offentlige debat om kunstig intelligens ved at give ugentlige foredrag og deltage i debatten i medierne, hvor snakken ofte er koncentreret omkring etik, fremtidens arbejdsmarkedet og begrænsningerne i kunstig intelligens.

Jacob har givet oplæg for bl.a. Moderniseringsstyrelsen, Nationalbanken, Dansk Industri, SAS Institute og mange flere. I november 2019 indgik Datapult et partnerskab med Huawei, der skal accelerere udviklingen af AI-løsninger i både Danmark og resten af Europa.

Knobel vil til dette netværksmøde dele sine tanker omkring faldgrupper og mulighederne for at skabe værdi med kunstig intelligens.

STIFTER & EJER, DATAPULT

OKTOBER 2020
Nikolaj Stausbøl & Hannah Gutkauf 

Emne: Storytelling i et teknologisk perspektiv

Sted: TBA

Nikolaj Stausbøl og Hannah Gutkauf står for innovationsenheden Molalab i Molamil, et af de mest prisvindende digitale bureauer i Skandinavien. Molalab har en bruger-orienteret tilgang, hvor de fokuserer ind på virksomheds udfordringer og skaber løsninger med innovative teknologier.
De har arbejdet som teknologipartnere for store virksomheder som Ørsted, Oticon, Toyota og IKEA, og lavet eksperimentelle projekter med Space10, World Bank og forskellige uddannelses-institutioner.
 
De to kombinerer teknologisk know-how med strategi og afsøgende tests.

HEAD OF THE INNOVATION UNIT,

MOLAMIL

Programmet opdateres løbende

 

Medlemskab af en CopenX Netværk tegnes forud og dækker 4 netværksmøder og CopenX Realities. Vi prioriterer kvalitet og læring i vores netværk. Møderne er fortrolige og ingen oplysninger videregives til tredjepart.

 

Tilmeld dig vores mailingliste og

gå ikke glip af noget!

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • Hvid LinkedIn ikon
  • White Twitter Icon

hello@copenx.com   |   Skudehavnsvej 27, 2150 Nordhavn

© 2020 by CopenX.

logo X.png