KURSUS

CopenX Metavers

Bag om teknologier og muligheder i web 3.0
 

Kommunikation i mixed
reality

- SÅDAN GØR MAN
SPORTSTECH

Moderator

David Guldager er en erfaren tech-ekspert, foredragsholder og tv-vært - blandt andet kendt fra Go' Morgen Danmark. Han har gennem mere end 12 år testet, analyseret og formidlet de seneste teknologiske og digitale tendenser.

På dette forum vil David guide os igennem de fire årlige møder, hvor han sørger for, at de opklarende og kritiske spørgsmål bliver stillet til oplægsholderne og eksperterne fra både etablerede virksomheder, startups og vidensinstitutioner.

UDBYTTE

S T R A T E G I
P R A K S I S
C A S E S
T E S T
 

På dette kursus øger vi din teknologiforståelse inde for kommunikation med AR og VR.

Man får praksisnær erfaring gennem konkrete cases, men man får også afprøvet teknologien. Når vi underviser om kommunikation med AR og VR, så skal vi også prøve, teste og lege med teknologien.

Du kommer til at udvikle din helt egen AR prototype.
 

11. OKTOBER 2022, KØBENHAVN

KOMMUNIKATION I MIXED REALITY

Hvordan kan vi kommunikere bedre og mere effektivt i fremtiden? 

Hvordan kan vi møde vores potentielle kunder i øjenhøjde? Og hvordan formidler vi en skarp oplysningskampagne, som går lige ind hos borgerne?

Disse spørgsmål udfolder vi sammen med Morten Skovbo Holst, CEO i kommunikationsbureauet VRPRO, og Lucas Nygaard, CEO AR-virksomheden Hololink. På mødet får du således indsigt i metaversets kommunikations- og markedsføringsformer, som allerede i dag viser effektive resultater. Vi kigger ind i det strategiske arbejde med VR og AR som kommunikationsværktøjer, og du får muligheden for at udvikle din helt egen AR-prototype.

Møde 3
 

INTERESSERET?