KURSUS

CopenX Metavers

Bag om teknologier og muligheder i web 3.0
 

Træning & Læring i VR

- Sådan træner du i VR
SPORTSTECH

Moderator

David Guldager er en erfaren tech-ekspert, foredragsholder og tv-vært - blandt andet kendt fra Go' Morgen Danmark. Han har gennem mere end 12 år testet, analyseret og formidlet de seneste teknologiske og digitale tendenser.

På dette forum vil David guide os igennem de fire årlige møder, hvor han sørger for, at de opklarende og kritiske spørgsmål bliver stillet til oplægsholderne og eksperterne fra både etablerede virksomheder, startups og vidensinstitutioner.

UDBYTTE

S T R A T E G I
P R A K S I S
C A S E S
T E S T
 

På dette kursus øger vi din teknologiforståelse inde for træning i VR. Man får praksisnær erfaring gennem konkrete cases, men man får også afprøvet teknologien. Når vi underviser om træning i VR, så skal vi også prøve, teste og lege med teknologien. Du kommer til at teste konkrete træningsscenarier på dagen i VR.
 

29. NOVEMBER 2022, KØBENHAVN

TRÆNING & LÆRING I VR

Øger en teknologi som Virtual Reality rent faktisk menneskers indlæringsevne? Hvilke potentialer og udfordringer følger med VR inden for træning og opkvalificering af medarbejdere? Hvordan kommer teknologien til at forme fremtidens uddannelse? Og hvordan virker teknologien i det hele taget i praksis?

Disse spørgsmål er omdrejningspunktet, når vi på dette kursus får besøg af Guido Makransky, leder af Virtual Learning Lab på Københavns Universitet, samt Ege Jespersen, Founder & CEO i VR-virksomheden Aate VR, der er specialister i at udvikle VR-træningsløsninger til sundhedssektoren. Med afsæt i deres faglige og praktiske erfaringer får du viden om fremtidens digitale læringsrum og de innovative læringsteknologier, som allerede nu vinder indpas i virksomheder og på uddannelsesinsitutioner.

Møde 4
 

INTERESSERET?