KURSUS

CopenX Metavers

Bag om teknologier og muligheder i web 3.0
 

AI i praksis

- SÅDAN GØR MAN
SPORTSTECH

Moderator

David Guldager er en erfaren tech-ekspert, foredragsholder og tv-vært - blandt andet kendt fra Go' Morgen Danmark. Han har gennem mere end 12 år testet, analyseret og formidlet de seneste teknologiske og digitale tendenser.

På dette forum vil David guide os igennem de fire årlige møder, hvor han sørger for, at de opklarende og kritiske spørgsmål bliver stillet til oplægsholderne og eksperterne fra både etablerede virksomheder, startups og vidensinstitutioner.

UDBYTTE

S T R A T E G I
P R A K S I S
C A S E S
T E S T
 

På dette kursus øger vi din teknologiforståelse inde for AI. Man får praksisnær erfaring gennem konkrete cases, men man får også afprøvet teknologien. Når vi underviser om AI, så skal vi også prøve, teste og lege med teknologien. Du kommer til at bygge din egen AI kode og du vil ligeledes få strategiske redskaber til implementering i egen virksomhed.

22. AUGUST 2022, KØBENHAVN

ET NYT DIGITALT UNIVERS 

Kunstig intelligens (AI) er efterhånden et begreb, vi ikke kan undgå. Det samme gælder de mange muligheder, teknologien tilvejebringer. Til dette modul får du grundlæggende viden om kunstig intelligens, og hvad det kræver at implementere teknologien. Endvidere hvordan du konkret kan arbejde med AI i organisationen med henblik på at realisere dens potentialer og skabe kommerciel værdi.

Dan Rose Johansen fra Todai.ai vil facilitere en workshop på dette kursus, hvor deltagerne får lov til at prøve at bygge deres egne koder for herigennem at forstå de vigtige byggeklodser. Herefter får vi besøg af Implement Consulting Group, som også vil facilitere en workshop i, hvordan du strategisk implementerer en AI i din virksomhed.

dan rose_edited.jpg
 

INTERESSERET?