top of page

HR Visionsgruppe

Få indsigt i fremtidens HR igennem nye teknologiske værktøjer

Moderator

Annette Otto har varetaget ledende stillinger indenfor HR, Kommunikation, Marketing, Bæredygtighed og Procesoptimering samt succesfuldt drevet mange strategiske funktioner og initiativer. 

Annette har arbejdet med stort set alt indenfor HR-området blandt andet, employer branding, talent management, kulturudvikling, ledelsesudvikling, kompetenceudvikling, teknologiimplementering,
transformationer, opkøb, turn-arounds og krisehåndtering. I 2019 modtog Annette Dansk HR’s HR Pris for arbejdet med mental sundhed i Atea.

I dag sidder Annette i en række danske bestyrelser og er ejer

af Annette Otto Consulting, hvor hun i samarbejde med bestyrelser

og direktioner hjælper med at sikre at organisation, struktur, kultur og medarbejdere understøtter den valgte strategi. Det kan være

ifm. større transformationer, ledelsesudvikling, kriser eller opkøb.

hjemmeside (12)_edited.png
HR_edited.jpg

Fra vores møde på HR tech d. 10. januar 2023

Koncept

Velkommen til CopenX HR-Visionsgruppe! I et nyt format mødes vi indbydende rammer og drøfter retning, input og målsætning for vores kommende møder sammen. Vi samler ”HR-drømmere”, der vil arbejde sammen og eksperimentere, sammentænke og udvikle grundlaget for fremtidens HR- afdeling.

Vi fokuserer på at undersøge og diskutere nye teknologier, organisatoriske forandringer og læring, der kan hjælpe os med at styrke HR – i praksis. Hvad er de nyeste trends og teknologier, og hvordan implementerer vi dem i egen organisation i en tid med omvæltninger og turbodigitalisering?

Vi afholder 4 møder i henholdsvis i april, juni, september og november og supplerer med et onlineindslag.

April, København

Møde 1 – Co-Creation

 

Annette Otto, Moderator 

Mødet har til hensigt at undersøge og tegne retningen samt evaluere tiltag, input og ideer til HRs rolle i fremtiden. Med jeres input, kommer vi i mål med at sammensætte en ambitiøs visionsgruppe, som bliver jeres fundament og katalysator til altid at være på forkant med nye trends, tendenser og teknologier der kan understøtte, at jeres organisation kan nå sine mål.

Format og praktik

Møderne vil som udgangspunkt lægge i tidsrammen

10 -14 i Københavnsområdet. Ønsker Visionsgruppen

alternativer, supplement med onlineformater eller virksomhedsbesøg, faciliteres dette. Hvert møde

indeholder frokost og professionelle rammer, så

vi får det det bedste afsæt for dagen.

CopenX

CVR: 41028009

Bülowsvej 3,1., 1870 Frederiksberg

bottom of page