Join our mailing list and never miss an update!

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • Hvid LinkedIn ikon
  • White Twitter Icon

© 2023 by CopenX.

Fokus for Fremtidens Produktion er at styrke netværksmedlemmernes evne til hurtigt at kunne omstille produktion til nye digitale processer, som skaber værdi for den enkelte virksomhed eller organisation.

Det er viden, indsigt og integrationen af teknologi, der skal sikre danske produktionsvirksomheder fordele og klæde jer endnu bedre på til at tage del i den øgede globale konkurrence. Derfor vil vi, i netværket, bruge jeres konkrete udviklingsbehov som afsæt.

Netværket afsøger spørgsmål såsom: hvordan kan vi understøtte medarbejdernes teknologiske kompetencer bedst muligt for at optimere sikkerhed, produktion, øge effektiviteten og dermed skære i omkostningerne?

I CopenX Netværk præsenteres du for den nyeste viden og får hands-on erfaringer med alt fra distributed design, 3D print, robotteknologi, kunstig intelligens, Virtual & Augmented Reality og droner.

 
 

Hvordan kan nye teknologiske løsninger bidrage til en optimering af produktionsforhold med fokus på både medarbejdere og økonomi?

Vi diskuterer emner, som er vigtige for jer. Netværket udfolder forskellige perspektiver på, hvordan teknologi kan understøtte effektiviteten, skabe nye behov og produktionsformer. Samtidig forholder vi os til jeres konkrete virkelighed og de etiske spørgsmål, som melder sig i den digitale transformation af fremtidens produktion.ed Reality og Virtual Reality.

Som medlem af CopenX Netværk deltager du i oplæg, diskussioner, workshops og hands-on aktiviteter, hvor der stiftes bekendtskab med de nyeste tiltag og perspektiver i brugen af teknologi.

 
mar. - okt. 2020
31. MARTS 2020
Jakob
Knobel

Emne: Artificial intelligence

Sted: TBA

STIFTER & EJER,

DATA AI CONSULTANCY

Jacob er stifter af selskabet Datapult og passioneret udvikler af kunstig intelligens. Han forsøger at præge den offentlige debat om kunstig intelligens ved at give ugentlige foredrag og deltage i debatten i medierne, hvor snakken ofte er koncentreret omkring etik, fremtidens arbejdsmarkedet og begrænsningerne i kunstig intelligens.


 

Jakob har givet oplæg for bl.a. Moderniseringsstyrelsen, Nationalbanken, Alm. Brand, Dansk Industri, Københavns Universitet, Berlingske, Business Kolding, DSB, COOP, Immeo, SAS Institute, Københavns Kommune og mange flere.

7. MAJ 2020
4. JUNI 2020
Fremtidens Hus
v/ David Guldager

Emne: IoT & Automation

Sted: Fremtidens Hjem, Roskilde

TECHEKSPERT, TV2

Fremtidens Hjem er et såkaldt ”Smart Home”, hvor stort set alt elektronik kan styres via stemmen og/eller mobilen. Der er tale om et sandt overflødighedshorn af muligheder, hvis man er gadget-interesseret. Vi har samlet de nyeste intelligente bolig-, tech- og gadgetløsninger, der findes på markedet, i ét hus og sat dem til at ”tale sammen”. 

 

Rundvisning ved David Guldager, Techekspert TV 2.

20. AUGUST 2020
Lorenz 
Technology

Emne: Robotics and Drones

Sted: Odense

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER,

LORENZ TECHNOLOGY

Lorenz Technology er et af de førende virksomheder inden for intelligent drone-software og har specialiseret sig i at kontrollere off-the-shelf-droner gennem en patenteret indlejret platform. Lorenz Technology leverer en cloudbaseret platform og et brugervenlig interface gennem en webbaseret platform, der er i stand til at fungere flere steder og administrere flere drone-applikationer.


Oplæg ved Business development manager -  Nicole Sophie Christiansen

8. OKTOBER 2020
Timmy
Ghiurau 
& Kristian
Andreassen

Emne: Virtual Reality and Augmented Reality - Digital Twin

Sted: TBA

LEAD UNITY DEVELOPER AT VOLVO CARS

DIRECTOR AT KANDA

Timmy Ghiurau leder Volvo Cars anvendelse af Virtual og Augmented Reality. Timmy arbejder med virtuelle simuleringer, eye tracking og Virtual Reality som platform til selvkørende biler og undersøgelser af  brugeroplevelser. 

Timmy har en kandidatgrad i Innovative Communication Technologies & Entrepreneurship fra Aalborg Universitet i København. Han rådgiver jævnligt både tech- og modevirksomheder og bistår Volvo Cars Tech Fund med at finde nye investeringsmuligheder inden for tech-start-ups.

 

Kristian Andreassen har en baggrund inden for Engineering and Computer Science. Kristian har altid været fascineret af, hvad der sker, når mennesker møder nye teknologier. Kristian er i dag stifter og direktør i virksomheden Kanda, der bl.a har skabt Virtual Reality og Augmented Reality industriløsninger til virksomheder som Mærsk, Københavns Lufthavn, Siemens Gemesa og Hovmand. 

 

Medlemskab af en CopenX Netværk tegnes forud og dækker 4 netværksmøder og CopenX Realities. Vi prioriterer kvalitet og læring i vores netværk. Møderne er fortrolige og ingen oplysninger videregives til tredjepart.

 
logo X.png