Fokus for Fremtidens Produktion er at styrke netværksmedlemmernes evne til hurtigt at kunne omstille produktion til nye digitale processer, som skaber værdi for den enkelte virksomhed eller organisation.

Det er viden, indsigt og integrationen af teknologi, der skal sikre danske produktionsvirksomheder fordele og klæde jer endnu bedre på til at tage del i den øgede globale konkurrence. Derfor vil vi, i netværket, bruge jeres konkrete udviklingsbehov som afsæt.

Netværket afsøger spørgsmål såsom: hvordan kan vi understøtte medarbejdernes teknologiske kompetencer bedst muligt for at optimere sikkerhed, produktion, øge effektiviteten og dermed skære i omkostningerne?

I CopenX Netværk præsenteres du for den nyeste viden og får hands-on erfaringer med alt fra distributed design, 3D print, robotteknologi, kunstig intelligens, Virtual & Augmented Reality og droner.

 
 

Hvordan kan nye teknologiske løsninger bidrage til en optimering af produktionsforhold med fokus på både medarbejdere og økonomi?

Vi diskuterer emner, som er vigtige for jer. Netværket udfolder forskellige perspektiver på, hvordan teknologi kan understøtte effektiviteten, skabe nye behov og produktionsformer. Samtidig forholder vi os til jeres konkrete virkelighed og de etiske spørgsmål, som melder sig i den digitale transformation af fremtidens produktion.

Som medlem af CopenX Netværk deltager du i oplæg, diskussioner, workshops og hands-on aktiviteter, hvor der stiftes bekendtskab med de nyeste tiltag og perspektiver i brugen af teknologi.

 
2020
20. AUGUST 2020
Lorenz 
Technology

Emne: Robotics and Drones

Sted: Odense

Lorenz Technology er et af de førende virksomheder inden for intelligent drone-software og har specialiseret sig i at kontrollere off-the-shelf-droner gennem en patenteret indlejret platform. Lorenz Technology leverer en cloudbaseret platform og et brugervenlig interface gennem en webbaseret platform, der er i stand til at fungere flere steder og administrere flere drone-applikationer.


Til dette netværksmøde vil der være oplæg ved Business Development Manager -  Nicole Sophie Christiansen - samt besøg hos Odense Robotics.

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER,

LORENZ TECHNOLOGY

8. OKTOBER 2020
Timmy
Ghiurau 
& Kristian
Andreasen

Emne: Virtual Reality and Augmented Reality - Digital Twin

Sted: Aarhus

LEAD UNITY DEVELOPER AT VOLVO CARS

DIRECTOR AT KANDA

Timmy Ghiurau leder Volvo Cars anvendelse af Virtual og Augmented Reality. Timmy arbejder med virtuelle simuleringer, eye tracking og Virtual Reality som platform til selvkørende biler og undersøgelser af  brugeroplevelser. 

Timmy har en kandidatgrad i Innovative Communication Technologies & Entrepreneurship fra Aalborg Universitet i København. Han rådgiver jævnligt både tech- og modevirksomheder og bistår Volvo Cars Tech Fund med at finde nye investeringsmuligheder inden for tech-start-ups.

 

Kristian Andreasen har en baggrund inden for Engineering and Computer Science. Kristian har altid været fascineret af, hvad der sker, når mennesker møder nye teknologier. Kristian er i dag stifter og direktør i virksomheden Kanda, der bl.a har skabt Virtual Reality og Augmented Reality industriløsninger til virksomheder som Mærsk, Københavns Lufthavn, Siemens Gemesa og Hovmand. 

4. NOVEMBER 2020
Henning
Henningsen

Emne: Industriel 3D print

Sted: Teknologisk Institut, Aarhus

SOUSCHEF,
TEKNOLOGISK INSTITUT

Teknologisk Institut arbejder for at styrke erhvervslivet i brugen af fremtidens teknologier. De er specialister inden for produktion, innovation, materialer og meget mere. Instituttet bringer viden og praksis sammen for at imødekomme de erhvervsmæssige udfordringer, som kan opstå i mødet med nye teknologier.

Henning Henningsen er uddannet civilingeniør, med speciale i produktudvikling samt HD(O) og strategisk planlægning. Gennem mange års arbejde som projektleder, udviklingschef og bestyrelsesmedlem har han opnået stor teknisk indsigt og forretningsmæssig forståelse. Henning har arbejdet med AM siden 1996, bl.a. med udvikling af SLA-maskiner, hvor han også har fået udstedt patenter. Et specielt interesseområde er strategiske fordele og økonomiske gevinster ved anvendelse af AM.

Teknologisk Institut inviterer til dette netværksmøde indenfor i deres lokaler i Aarhus, præsenterer trends i Industriel 3D print af forskellige materialer, diskuterer cases og giver mulighed for hands-on oplevelser med teknologien.

08. DECEMBER 2020
Jacob
Knobel

STIFTER & EJER, DATAPULT

Emne: Artificial intelligence & Data

Sted: København

Jacob er stifter af selskabet Datapult og passioneret udvikler af kunstig intelligens. Han forsøger at præge den offentlige debat om kunstig intelligens ved at give ugentlige foredrag og deltage i debatten i medierne, hvor snakken ofte er koncentreret omkring etik, fremtidens arbejdsmarkedet og begrænsningerne i kunstig intelligens.


 

Jacob har givet oplæg for bl.a. Moderniseringsstyrelsen, Nationalbanken, Dnask Industri, SAS Institute og mange flere. I november 2019 indgik Datapult et partnerskab med Huawei, der skal accelerere udviklingen af AI løsninger i Danmark og resten af Europa.

Knobel vil til dette netværksmøde dele sine tanker omkring faldgrupper og muligheder for at skabe værdi med kunstig intelligens.

Programmet opdateres løbende

 

Medlemskab af en CopenX Netværk tegnes forud og dækker 4 netværksmøder og CopenX Realities. Vi prioriterer kvalitet og læring i vores netværk. Møderne er fortrolige og ingen oplysninger videregives til tredjepart.

 

Tilmeld dig vores mailingliste og

gå ikke glip af noget!

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • Hvid LinkedIn ikon
  • White Twitter Icon

hello@copenx.com   |   Skudehavnsvej 27, 2150 Nordhavn

© 2020 by CopenX.

logo X.png