EdTech DK logo white HD.png

PROGRAM

 

08.30 - 09.00

MORGENMAD OG REGISTRERING

09.00 - 09.10

VELKOMST & INTRODUKTION

Dette års værter, Esben Trier (CEO, EdTech Denmark) & Anders Krøyer (CGO & Partner, CopenX) byder velkommen til Digital Læringsdag 2021 med en god kop kaffe og et indholdsrigt dagsprogram.

Oplægsholdere (1).png
Oplægsholdere.png

09.10 - 10.15

KEYNOTE V. DR. ANJA C. WAGNER & INTERVIEW M. TINE GØTZSHE

Digital transformation af uddannelse og læring - Hvad betyder teknologien for læring og uddannelse i fremtiden?

35.png
Tine Gøtzsche

10.15 - 10.30

PAUSE

10.30 - 11.00

PANEL DEBAT: HVORDAN GØR VI DANSKE EDTECH-VIRKSOMHEDER KLAR TIL INTERNATIONAL VÆKST?  

I denne session diskuterer vi hvordan vi kan skabe de bedste vilkår for danske EdTech-virksomeder. Det gælder både startups og mere modne virksomheder. Hvordan kan Danmark udnytte sin styrkeposition og store offentlige investering i uddannelse og hvilken rolle skal EdTech-virksomheder spille fremadrettet, som leverandører til det offentlige og som led i eksport af dansk teknologi til udlandet? Følgende vil deltage i debatten: 
 

1.png
Rolf Kjærgaard
Natasha Friis Saxberg
Esben Gadsbøll
Jørgen Balle Olesen

11.00 - 11.45

DANSKE DIGITALE LØSNINGER 

Mød udvalgte danske EdTech-virksomheder og hør om deres løsninger og erfaringer med post-corona praksis med implementering og uddannelse. 

#1 : STUDENTPULSE

StudentPulse har udviklet en intelligent platform til indsamling og evaluering af elevers og studerendes trivsel. Ideen er via hyppig indsamling af feedback og data fra elever og studerende at kunne minimere frafald på danske og udenlandske uddannelsesinstitutioner og styrke trivslen. 

36.png

#2: WECO PLAY

Weco Play er en samling af læringsspil og aktiviteter til interaktive skærme. De er designet til at gøre det muligt for flere børn at lege og lære sammen, hvor brug af en fælles enhed kan motivere til læring, lette kommunikation og samarbejde. 

37.png

#3: CANOPY LAB 

CanopyLAB har udviklet en forskningsbaseret social learning platform bygget på AI til kompetencedeling, både i uddannelsessektoren, corporate learning og organisationer. Ideen er at automatisere udvikling af kurser og indhold præsenteret i et socialt netværk for at styrke kollaborativ læring og individuelle behov. 

38.png

11.45 - 12.30

PANEL DEBAT: FREMTIDENS UDDANNELSE, LÆRING OG ARBEJDSMARKED

I denne session diskuterer vi disse spørgsmål: Hvordan spiller teknologi ind på udviklingen af uddannelse, personlig udvikling og efter - og videreuddannelse, herunder arbejdspladslæring. Hvilke muligheder og udfordringer er der ved brug af specifikt læringsteknologi i uddannelsessektoren? Hvordan hænger brug af teknologi sammen med kvalitet og mulighed for at levere uddannelse til fremtidens arbejdsmarked? Følgende vil deltage i debatten: 

 

Claus Foss Rosenstand
Rune Heiberg Hansen
Karina Rothoff Brix
Jesper Knoop-Henriksen
Oplægsholdere.png

12.30 - 13.30

FROKOST

13.30 - 14.30

DIGITALE LØSNINGER TIL UNDERVISNING 

Mød udvalgte uddannelsesinstitutioner og hør om deres erfaringer post-corona med praksis brug af digitale værktøjer og metoder. 

#1 : VESTEGNEN HF OG VUC // VISIONER OG ERFARINGER MED VIRTUEL DIDAKTIK OG DIGITALT RELATIONSARBEJDE 

Tue Sanderhage, Direktør og May Brandt, Vicedrektør for Vestegnen HF og VUC  vil snakke om hvordan investering i teknologi skal skabe bedre undervisning, hvordan det digitale studieforløb kan se ud - fra on-boarding til eksamen - og hvilken organisatorisk forandring der skal til som en forudsætning for digitalisering. 

29.png
31.png

#2 - DANMARKS IT - OG MEDIEVEJLEDERFORENING // SNAPSHOTS FRA PRAKSIS: TRE EKSEMPLER PÅ ANVENDELSE AF LÆRINGSTEKNOLOGI I GRUNDSKOLEN 

Thomas Dreisig, Formand for Danmarks IT - og Medievejlederforening og pædagogisk it-konsulent for Skolerne i Kerteminde vil præsentere konkrete cases hvor der er blevet anvendt teknologi, hans erfaringer fra praksis samt give hans visioner for hvordan fremtidens teknologi-brug vil være i grundskolen. 

33.png

#3 - PROFESSIONSHØJSKOLEN UCN // IMPLEMENTERING AF TEAMS SOM LÆRINGSPLATFORM PÅ UCN 

Karina Astrup og Merethe Hollen, pædagogisk it-konsulenter ved Professionshøjskolen UCN, vil præsentere hvordan UCN har arbejdet strategisk og pædagogisk med implementering af Teams til undervisning, herunder både potentialer, gevinster og barrierer. 

Karina Astrup
Merethe Hollen

#4 - TEKNOSOFIKUM // TVÆRINSTITUTIONELT TEKNOLOGIUDDANNELSE  PÅ VIDEREGÅENDE UDDANNELSER 

Mød Magda Pischetola og Jeppe Kilberg Møller som præsenterer et tværinstitutionelt samarbejde mellem KU, Det kongelige Akademi, Designskolen Kolding og ITU, som er et forsknings- og udviklingsbaseret online koncept og forløb om teknologiuddannelse til at opgradere undervisere på de videregående uddannelser.

Magda Pischetola
Jeppe Kilberg Møller

14.30 - 15.15

KEYNOTE V. MARIANNE DAHL STEENSEN & INTERVIEW M. TINE GØTZSCHE 

Digitaliseringens rolle i skabelsen af fremtidens bæredygtige samfund

Marianne Dahl
Tine Gøtzsche

15.15 - 15.30

AFSLUTNING & AFRUNDING

15.30 - 17.00

MINGLING & TAK FOR I DAG

 
Conference Crowd
 

KØB DIN BILLET HER!

(Begrænset antal billetter til salg)

Pris pr. person: kr. 500 ex. moms. Hvis du skal have mere end 4 billetter,  kontakt os på hello@copenx.com

Lokation: København