COPENX NETVÆRKSPROGRAM

Digital

Læring

Prøv kræfter med VR-simulationstræning, mød andre fagpersoner indenfor digital læring og bliv inspireret af professionelle innovatører på tech-scenen til fremtidige læringsprojekter.

Hvordan kan nye teknologier anvendes til videreudvikling af kompetencer og udvide de traditionelle grænser for undervisningen?

Ovenstående spørgsmål er yderst aktuelt og relevant for vores samfund, og hvordan vi udvikler os fremadrettet. Netværket Digital Læring henvender sig til personer, som er interesseret i at udforske, hvordan teknologien spiller sammen med den pædagogiske og didaktiske udvikling.

Ambitionen for CopenX Netværksprogrammet Digital Læring er derfor at afsøge, hvordan læringsteknologier kan anvendes bedst muligt til at komplementere de traditionelle læringsforløb i fremtiden.

Vi vil diskutere, i hvilke sammenhænge digital læring skaber ny værdi for brugere, og hvilke kompetencer der skal til, for at skabe effektive læringsværktøjer. Netværket giver plads til diskussion af de emner, som er interessante for jer og bidrager samtidig med innovative perspektiver fra eksperter på området.

 

Netværk &

Indhold

Vi mener, at kvalitet og personlig kontakt er afgørende for et udbytterigt netværk. Vi prioriterer dialog og sparring om konkrete udfordringer i et fortroligt forum.

                                                                                           

Alle møderne faciliteres af en fast facilitator og med besøg af en toneangivende aktør på nicheområdet, der deler egne erfaringer og lægger op til diskussion.

                                                                                           

Netværket har til formål at sikre den nyeste viden, styrke vidensdeling og implementering mellem forskere, producenter og virksomheder omkring den seneste forskning, tendenser og innovation indenfor digitale læring.

 
2020

Fokus

Hvilke kompetencer og viden er relevant i udviklingen af digitale læringsværktøjer?

Netværket giver adgang til de seneste tendenser indenfor læring, undervisning og uddannelse. I netværket vil vi belyse, hvad der efterspørges af kompetencer i fremtiden og ikke mindst, hvordan mennesket indgår som konstant lærende og udviklende i samspil med den teknologiske udvikling.

Hvordan påvirker teknologien vores måde at tilegne ny viden i de kommende år, og hvilke muligheder og konsekvenser medfører det?

I forløbet sættes der fokus på, hvordan teknologier kan være med til optimering af viden og faglige kvalifikationer. Det sker i form af oplæg, diskussioner, workshop, og hands-on aktiviteter. Der stiftes bekendtskab med de nyeste tiltag indenfor bl.a Virtual Reality-simulationstræning, og hvordan AI i et samspil med organisationen kan anvendes til at løse komplekse problemstillinger. 

 
jan. - okt. 2020

Program

15. JANUAR 2020
Stinne
Madsen

Emne: Organisatorisk læring

Sted: Vision Danmark, Flæsketorvet 60, 3.sal, 1711 København V.

Stinne Madsen er Global HR Manager og udviklingskonsulent, der i dag er Head of Learning and Development i Københavns Lufthavn. Stinne leder alle strategiske kompetenceinitiativer for lufthavnens 2.500 ansatte og leder den digitale læringsplatform for over 25.000 daglige brugere. 

 

Stinne har arbejdet med alt fra Fortune 100 virksomheder til teknologiske startups i videreudvikling af forretningsstrategier til virksomhedskulturer, der imødekommer og effektiviserer et professionelt læringsmiljø.

 

Stinne har flere gange optrådt som keynote speaker, og faciliteret over 250 workshops internt såvel som eksternt samt på tværs af brancher. Ligeledes er Stinne forfatter på adskillige artikler om HR-udvikling og læring.

HEAD OF LEARNING AND DEVELOPMENT (CPH), TECHSOCIOLIST

10. MARTS 2020
Helle 
Rootzén

PROFESSOR I LÆRINGSTEKNOLOGI OG DIGITALISERING - DTU

 

Emne: Læring og ledelse

Sted: DTU, Kongens Lyngby

Helle Rootzén er professor i Learning Technology and Digitalization ved Danmarks Tekniske Universitet og er leder af learnT - Centre for Digital Learning Technology. Hun er bl.a. medlem af ATV's Digitale Vismænd og har tidligere været en del af Go' Morgen P3's professorpanel. Fra 2010-15 var hun direktør for DTU Compute, og hun er medlem af en række bestyrelser.

 

Forskningsmæssigt beskæftiger Rootzén sig bl.a. med følgende spørgsmål: Hvordan udvikles E-læringssystemer til universitetet? Hvordan analyseres de enorme datamængder, der genereres i moderne E-læringssystemer? Hvordan inddrages de studerende mest muligt i egen læring?  Hvordan sørger man for, at de ting, vi køber, ikke indeholder fejl? Hvorfor er den ene type medicin bedre end den anden?

Helle Rootzén forsker desuden i undervisnings-relaterede emner og har bl.a. udviklet systemet HEROS - et ikke-lineært web-baseret undervisningssystem. Helle er tidligere valgt som "Årets Underviser" af de studerende på DTU. 

20. AUGUST 2020
Peter
Manniche Riber

Emne: Learning with the end-user

Sted: Salon K, Hovedstaden

Peter Manniche Riber sidder i dag som Head of Learning hos Novo Nordisk og har tidligere arbejdet med digital læring i både konsulentbranchen og hos Siemens.

 

Riber har stor erfaring i at inddrage slutbrugeren i læringsprocessen og derved designe og lette interaktive digitale læringsløsninger. Han har arbejdet med alt fra performance support til virtuel reality – understøttet af både data og et forretningsmæssigt perspektiv.

HEAD OF DIGITAL LEARNING,

NOVO NORDISK

5. OKTOBER 2020
Anders
Juul

 

Emne: Digital læring skaber vækst

Sted: København

Anders Juul kommer med en baggrund som Instructional Designer hos Bang & Olufsen og senere Online Training & Design Manager. Han er ekspert og Thought Leader inden for moderne digital læring og gamification.

Vi lever i en tid, hvor kontinuerlig læring aldrig har været vigtigere. Det omhandler at få klædt sine medarbejdere på hurtigt og understøtte dem med relevant, engagerende og effektiv læring gennem hele medarbejderens rejse – lige fra onboarding til offboarding.

 

Anders Juul fra Learningbank tager dig på en oplevelsesrejse i de nyeste digitale landskaber og viser, hvordan tørre og kedelige emner kan gøres levende og spændende, så de også fanger interessen hos medarbejderne i virksomheden.

VICE PRESIDENT OF LEARNING,

LEARNINGBANK

Programmet opdateres løbende

 

Deltagelse &

Medlemskab

Medlemskab af en CopenX Netværk tegnes forud og dækker 4 netværksmøder og CopenX Realities summit. Vi prioriterer kvalitet og læring i vores netværk. Møderne er fortrolige og ingen oplysninger videregives til tredjepart.

 
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
logo X.png