7021447124781293568 window.lintrk('track', { conversion_id: 11825898 });
top of page
KURSUS

Den virtuelle arbejdsplads

<SÅDAN MØDES VI I VR>

Udbytte

På dette kursus øger vi din teknologiforståelse inde for møder og samarbejde i VR. Man får praksisnær erfaring gennem konkrete cases, men man får også afprøvet teknologien. Når vi underviser om mødeformer i VR, så skal vi også prøve, teste og lege med teknologien. Du kommer til at teste konkrete mødescenarier på dagen i VR.

Strategi

Praksis

Cases

Test

SPORTSTECH
Program & Speakere

Moderator

David Guldager er en erfaren tech-ekspert, foredragsholder og tv-vært - blandt andet kendt fra Go' Morgen Danmark. Han har gennem mere end 12 år testet, analyseret og formidlet de seneste teknologiske og digitale tendenser.

På dette forum vil David guide os igennem de fire årlige møder, hvor han sørger for, at de opklarende og kritiske spørgsmål bliver stillet til oplægsholderne og eksperterne fra både etablerede virksomheder, startups og vidensinstitutioner.

17. JANUAR 2023, KØBENHAVN

Den virtuelle arbejdsplads

Mads Troelsgaard
 

Hvordan ser fremtidens arbejdsplads ud?

Hvordan kan vi mødes face-to-face med samarbejdspartnere i Kina, USA og Australien uden at rejse os fra skrivebordet?

Og hvilke strategiske, økonomiske og kommercielle muligheder følger med, når vi kan samarbejde, forhandle og brainstorme i et fælles, virtuelt rum?

På dette kursus er oplægsholderen Mads Troelsgaard, VR-ekspert, CEO i VR-virksomheden SynergyXR og konsulent ved Grundfos. Mads tager dig med bag om de strategiske og praktiske aspekter i  at samarbejde i virtual reality. Hør om Grundfos, der har skåret markant ned på flyveturene og i stedet møder deres kunder og samarbejdspartnere i virtuelle møderum. Og oplev og afprøv de nye teknologier på egen krop.

mads.jpeg
bottom of page