top of page
COPENX NETVÆRKSPROGRAM

Corporate Learning & Development

Få et bredt overblik og dybe perspektiver på corporate learning & development, og hvad det betyder for din virksomhed

Lær hvad der betyder noget i tider

med forandring

 

Krigen om talenter raser. De virksomheder, der er i stand til at tiltrække,

vedligeholde og udvikle talent på bæredygtige måder, vil vinde.

I den hurtige vidensøkonomi og globale markeder, er prisen for talent yderst konkurrencedygtig. Dette indebærer mange flere bygge-eller-leje-beslutninger

for moderne virksomheder.

 

I dag skal virksomheder i højere grad udvikle internt talent. At navigere i den

nye færdighedsdagsorden indebærer en dybdegående forståelse af læring og teknologiens rolle for erhvervslivet, herunder specialiserede faglige kompetencer, mennesker og sociale færdigheder. Innovation og det rette mindset til at udføre det, vil adskille dig fra konkurrenterne.

 

Fremtiden for læring i virksomheder er et fælles ansvar, men udvikling 

spiller en central rolle. Hele organisationen er ansvarlig for virksomhedens læringskultur. At få arbejdet gjort og at forberede sig på fremtiden på samme tid,

vil fortsat være hovedopgaven for læring i enhver organisation.

Læring og udvikling har alt for længe bestået af klasseundervisning, dyre MBA’er,

e-learning, virksomhedsakademier osv. Fremtidens læring bliver mere social, mere distribueret, mere og kompleks, med det mål at skabe effekt. Vi ser det ske i de mest fremadstormende organisationer lige nu.

 

Dette netværk er primært for HR-beslutningstagere og udøvere af læring, organisationsudvikling, lederuddannelse, forandringsledelse og menneskeanalyse. Formålet er uformel vidensdeling, der fører til bedre forståelse, beslutninger og handling med hensyn til, hvordan organisationer vokser, udvikler sig og når deres mål.

Moderator

Jakob Kaalund er moderator på netværket og arbejder som uddannelseschef i Semler Gruppen. Her har han ansvar for både træning- og uddannelse i rammen af fabrikskrav, foretningsbehov og kommercielle koncepter. For Jakob har ledelse, udvikling, uddannelse og træning altid været de primære omdrejningspunkter i et arbejdsliv, som har bevæget sig over forsvaret til det civile erhvervsliv. Den seneste årrække har transformationen af uddannelse indenfor en højforanderlig og højdigital virkelighed, været det primære fokus i Jakobs daglige arbejde. 
jakob_edited.png

Program

2023

Ny sæson

billeder til hjemmesiden.png
21. Marts 2023, København
Den skalerbare, lærende organisation

Kenn Coops, Enterprise Laerning Architect, SimCorp
 

Hvordan skaber vi en lærende organisation, der er skalerbar? Hvordan sikrer vi, at vores læringsindsats rent faktisk løser en vigtig udfordring i organisationen? Og hvordan prioriterer vi uddannelsesbudgettet mellem de forskellige fokusområder? 

 

På dette møde tager vi en tur ud til den danske softwarevirksomhed SimCorp, der har været igennem en større omvæltning i deres tilgang til uddannelse og læring i de seneste år.  

Her skal vi møde Kenn Coops, Enterprise Learning Architect, der blandt andet vil fortælle hvorfor SimCorp har en politik om at sige ja til alle uddannelsesønsker fra medarbejdere. Vil skal også høre, hvordan de har decentraliseret alle læringsaktiviteter ud til de enkelte teams. Og så skal får vi indblik i, hvorfor teamledererne selv fastlægger og prioriterer uddannelsesbudgettet. 

Alt dét og meget mere, når vi besøger SimCorps hovedkvarter i København

06. Juni 2023, København

Webinar: Fremtidens L&D 

David James, Chief Learning Officer, 360 Learning 

 

På dette møde hopper vi ud i fremtiden med den internationale speaker, podcast-vært og Chief Learning Officer hos 360 Learning, David James.

 

David har en lang erfaring med L&D blandt andet som Director of Talent Management hos Walt Disney og driver podcasten The Learning & Development Podcast, hvor han på ugentlig basis diskuterer de nyeste trends og tendenser inden for L&D med førende eksperter.  

På dette møde vil David give sit take på de mest interessante udviklinger samt hvor han mener, at de fleste virksomheder i højere grad burde fokusere deres indsats.  

billeder til hjemmesiden_2.png
pernille_ramme.png
22. August 2023, København

Organisationers digitale modenhed

Pernille Kræmmergaard / Founder and CEO Digitaliseringsinstituttet
 

Digitalisering er i dag et uundgåeligt udviklingstema i alle virksomheder – og digitaliseringsrejsen er evigt fortsættende. Men hvor digital moden er din organisation egentligt? Hvor er dine medarbejderes digitale mindset og hvor kompetente er de til at lære nyt? Og er din virksomhed klar til at nå dine digitale målsætninger?  

 

På dette møde går vi bag om virksomhedernes digitaliseringsstrategier og sætte loop på organisationens egentlige digitale tilstand. Sammen med Pernille Kræmmergaard ser vi på frameworks og online-værktøjer, der kan hjælpe dig til at forstå din egen organisations digitale modenhed. Pernille vil også give råd til, hvordan du forstår, prioritere og eksekvere på teknologiske muligheder med udgangspunkt i jeres digitale modenhedsniveau– og hvordan I strategisk forholder jeg til den digitale tilstand i organisationen.  

12. Oktober 2023, København

Medlemmernes valg 

På dette møde overlader vi magten til netværksmedlemmerne, som får muligheden for selv at designe dagen. Her lader vi demokratiet tale, når medlemmerne beslutter dagens emne, format og lokation – og så sætter vi selvfølgelig fuld tryk på networking og vidensdeling.  

01

FaktorX


Koncept

På hvert møde vil vi facilitere en workshop for at muliggøre vidensdeling mellem medlemmerne. I den forbindelse beder vi 2 -3 medlemmer på hvert møde fremlægge en aktuel problemstilling, de står over for - en problemstilling, der hænger sammen med mødets tema. Efter case-præsentationen vil gruppen blive opdelt i mindre grupper med hver oplægsholder, for at finde mulige løsninger. Løsningerne vil herefter blive prioriteret og udvalgt af oplægsholderen. Vi bruger denne metode, fordi den hjælper oplægsholderen med at udvide deres horisont ved at se løsninger, de endnu ikke kender, samt få inspiration fra andre jævnaldrende, der måske har stået over for en lignende udfordring.

02

Præsentation af case for 

netværksmedlemmer

Videndeling og identificering

af mulige løsninger til den præsenterede case

03

Netværk og sparring

Participation
& Membership

Membership of a CopenX Network is subscribed in advance and covers 4 network meetings and the CopenX summit. We prioritize quality and learning in our network. The meetings are confidential and no information is passed on to third parties.

CopenX

CVR: 41028009

Bülowsvej 3,1., 1870 Frederiksberg

bottom of page