7021447124781293568 window.lintrk('track', { conversion_id: 11825898 });
top of page

COPENX UNGE IVÆRKSÆTTERE

CopenX Netværk er nichefokuserede netværk, der henvender sig til ledere, specialister og medarbejdere, som interesserer sig for, hvordan nye teknologier sættes i spil. Den hastighed, som den teknologiske udvikling bevæger sig i gør, at der er et stort behov for, at være ajour med hvilke muligheder de forskellige teknologier fører med sig. Med CopenX Netværk vil vi derfor skabe klarhed over morgendagens digitale muligheder og udfordringer.

Som medlem af et netværk får du et indblik i, hvordan andre, med succes, har implementeret teknologier og hvilke kompetencer, der er værdifulde at tilegne sig i denne proces. Vi sammensætter grupperne ud fra både brancher og titler, så alle medlemmer opnår højst mulig indsigt blandt ligesindede.

CopenX Netværk er platformen, hvor nye ideer og modeller opstår - og måske endda muligheden for sammen at bygge produkter, der løser konkrete fremtidige behov. Du kan føle dig sikker på at få hands-on erfaringer med de nyeste trends.

3D illustration of blocks in a cubical b
3D illustration of blocks in a cubical b

Tilgang

Ved CopenX Netværk drøfter vi ikke blot teknologier.
Vi bringer dem i spil.

CopenX Netværk udvikler scenarier og processer i direkte samarbejde med vores videnspanel for handling, input og læring (se nedenfor), for at sikre at alle netværksmøder giver relevant viden, erfaringer og relationer, som kan omsættes til praktisk handling.

I netværkene skal konkrete udfordringer, potentialer og ønsker, for brug af fremtidens teknologier i jeres daglige arbejde, fungere som aktive input. Disse sættes i spil i forsøg på at udvikle løsninger i fællesskab. Vi vil være opmærksomme på eventuelle behov for løbende justeringer i de enkelte netværk.

Fokus på konkrete scenarier og løsninger

4 faciliterede netværksmøder

Indlæg fra eksperter
til hvert møde

Adgang til CopenX Realities 2022

bottom of page