7021447124781293568 window.lintrk('track', { conversion_id: 11825898 });
top of page
FORUM FOR NY TEKNOLOGI

HVORDAN SKABER VI FREMTIDENS BYRUM?

VIDENSFORUM MED FOKUS PÅ NY TEKNOLOGI

INSPIRATION

ByrumX klæder dig på med viden om og inspiration til de nyeste og mest innovative løsninger og teknologier, der vil forme måden, vi tænker, designer og bygger fremtidens by. 

NETVÆRK

Udbyg dit netværk og del viden med førende arkitekter, entreprenører og ledere inden for dansk byudvikling og teknologi. 

MØDERNE

Gennem fire årlige halvdagsmøder vil vi diskutere, inspirere og udfordre den traditionelle tilgang til byrum. Vi sætter spot på forskere, startups og innovative virksomheder, som er med til at drive udviklingen af fremtidens  byrum.

MODERATOR

David Guldager er en erfaren tech-ekspert, foredragsholder og TV-vært - blandt andet kendt fra Go' Morgen Danmark. Han har gennem mere end 12 år testet, analyseret og formidlet de seneste teknologiske og digitale tendenser.

I forummet ByrumX vil David guide os igennem de fire årlige møder ved at stille opklarende og kritiske spørgsmål til oplægsholdere og eksperter fra både etablerede virksomheder, startups og vidensinstitutioner.

david-guldager_edited_edited_edited_edited_edited.png
2022

Program

16_edited.jpg

BLOCKCHAIN I BYGGERIET

Tirsdag den 16. august 2022, 09:30 - 13:30

København

Blockchain er et vaskeægte buzzword, som de fleste er stødt på. Men hvilke muligheder ligger bag al snakken, og hvordan kan blockchain gøre en forskel i byggeriet? 

På dette møde vil du høre om det netop overståede pionerprojekt Byggeriets Blockchain. I projektet er en række organisationer gået sammen om at udvikle konkrete løsninger for byggeriet ved hjælp af blockchain-teknologien.

Vi dykker ned i mekanismerne bag og potentialet i blockchain inden for byggeri, og vi udfolder de spændende pilotprojekter, som Byggeriets Blockchain har resulteret i.

Niels W. Falk.png
Jakob Guldbrandsen.png
Camilla Kampman.png

Klik på billeder for mere infoformation

Billede1_edited.png

REGENERATIVT BYGGERI

Tirsdag den 6. december 2022, 09:30 - 13:30

København

Den grønne omstilling er en af de største og vigtigste opgave for samfundet – og ikke mindst for byggebranchen. Men hvordan ser fremtidens bæredygtige by ud? Og hvordan kommer vi smartest derhen?

 

På dette møde stiller vi skabt på de politiske målsætninger og krav for fremtidens byggeri. Vi dykker ned i nye, regenerative metoder og tilgange til at skabe et mere bæredygtigt byrum. Vi kommer også helt tæt på et af Danmarks mest cirkulære byggeprojekter og går bagom processen bag at skabe et boligbyggeri, hvor 90 procent af materialerne er let genanvendelige. 

15.png
14.png
16.png

Klik på billeder for mere information

Anne Katrine Hornemann
Rolf Lund.png
2.png

Klik på billederne for mere information

PLANLÆGNING & AI

TBA 2023, 09:30 - 13:30

København

Hvordan bruger vi mest optimalt de data, som er tilgængelige i dag? Kan kunstig intelligens hjælpe os med at tænke smartere, i forhold til hvor vi bygger, og hvordan vi skaber bedre  byrum? Og ser vi ind i en fremtid, hvor kunstig intelligens selv kan udtænke og designe fremtidens by?

 

På dette møde stiller vi skarpt på brug af data i byggeriet i dag samt mulighederne i og udfordringerne ved at anvende data og kunstig intelligens til at designe, planlægge og by gge fremtidens byrum. 

Program opdateres løbende

INTERESSERET?

UDVIKLET AF

Byrummonitor – FB cover.jpg
logo - CopenX2020.png
Om
bottom of page