Nye teknologiske løsninger, algoritmer og big data er lige nu ved at ændre byer verden over. Intelligente sensorer, automatiserede processer og robotter er i gang med at revolutionere byggebranchen. Mulighederne og initiativerne er stødt stigende og vil formentlig være det i en lang årrække endnu.

Kendskab til og forståelse for anvendelsen af de vigtigste, nye teknologier bliver mere og mere relevant i byggebranchen. Vi skal være bevidste om, hvor grænserne for vores kompetencer går, og der er brug for, at ledere kan træffe de strategisk rigtige beslutninger, når det kommer til teknologi. 

Derfor vil netværket Byggeri tage fat i de buzzwords, der lige nu præger byggebranchen og gøre dem forståelige ved, at bryde dem ned - case for case. Derudover, vil deltagerne få lov til at se, røre og føle teknologierne i praksis. 

Netværket Byggeri henvender sig til ledere, som er interesseret i, at få større praksisnær forståelse af nye digitale teknologier i byggebranchen. En forståelse, som vil give et bedre grundlag for at kunne træffe de strategisk rigtige beslutninger, når det kommer til teknologi. 

 
 

Hvordan er samspillet mellem nye teknologiske løsninger og byggebranchen?

Den stigende digitalisering indenfor byggebranchen giver et øget behov for, at ledere har et kendskab til og forståelse for anvendelsen af de vigtigste, nye teknologier bliver mere og mere relevant i byggebranchen. Vores talere går i dybden med, hvordan samspillet mellem nye teknologiske løsninger og byggebranchen udspiller sig igennem konkrete cases, hvor deltagerne får lov til at opleve, røre og føle teknologien.

Hvilke organisatoriske ændringer skal der til for at implementere nye teknologiske løsninger i byggeriet?

I forløbet sættes der fokus på, hvordan man som leder i byggebranchen kan implementere nye teknologiske løsninger i organisationen igennem konkrete cases med erfarne industrieksperter. Deltagerne vil få et godt grundlag for, at kunne træffe de strategisk rigtige beslutninger, når det kommer til teknologi i byggeriet. 

 
nov. 2020 - maj 2021
18. NOVEMBER 2020
Peter Hartvigsen & Jacob Niclassen

CEO & FOUNDER,

KOBOTS

CCO,

KOBOTS

Emne: Stemmestyrede robotter i byggeriet

Sted: KOBOTS, Odense

Peter Hartvigsen (CEO & Founder) og Jacob S. Niclassen (CCO) har siden 2018 arbejdet med automatisering af skæreprocesser i KOBOTS.

Virksomheden er udviklet af tømrere for tømrere med udgangspunkt i konkrete behov og har derfor udviklet deres robot AMIGO, en stemmestyret tilskæringsrobot.

 

Til dette netværksmøde vil der være et oplæg ved Peter og Jacob efterfulgt af en rundtur ved KOBOTS, hvor der er mulighed for at opleve den stemmestyrede tilskæringsrobot i praksis.

09. MARTS 2021
Jeppe
Rasmussen

Emne: Kunstig Intelligens og IoT i byggeriet

Sted: København

I 2019 startede Jeppe Rasmussen virksomheden BeResourceful, som har skabt en IoT løsning der tillader en overvågning af bygningselementer i real-tid. Sensorerne i BeResourcefuls produkt kan opfange skader, når de sker og derefter sende alarmer ud til de tilknyttede Facility Managers. 

 

I dette oplæg vil Jeppe fortælle om baggrunden og historien bag BeResourceful og hvordan IoT løsninger kan være med til at skabe en mere intelligent og bæredygtig bygning og konstruktionsbranche.

FOUNDER & CEO,

BERESOURCEFUL

21. APRIL 2021

 

Emne: Blockchain i byggeriet

Sted: København

Niels W. Falk sidder som CEO samt Head of Consulting & Innovation bed HD Lab.

HD Lab er en virksomhed, der hjælper alle former for virksomheder i byggebranchen med brugen af teknologi. I 2019 startede de et pionerprojekt med blandt andre IBM, Vilhelm Lauritzen Architects, Niras m.fl. omkring Byggeriets Blockchains. Projektet er støttet med 6,6 mio. kr. af Industriens Fond og har til formål, at accelerere den danske byggebranche til at blive førende indenfor udvikling, implementering og skalering af Blockchain teknologi.

 

I dette oplæg vil Niels gå i dybden med projektet omkring "Byggeriets Blockchains", samt igennem konkrete cases, give indsigt i hvordan blockchains kan bruges i byggeriet.

CEO & HEAD OF CONSULTING & INNOVATION,

HD LAB

Programmet opdateres løbende

 

Medlemskab af en CopenX Netværk tegnes forud og dækker 4 netværksmøder og CopenX Realities summit. Vi prioriterer kvalitet og læring i vores netværk. Møderne er fortrolige og ingen oplysninger videregives til tredjepart.

 

Tilmeld dig vores mailingliste og

gå ikke glip af noget!

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • Hvid LinkedIn ikon
  • White Twitter Icon

hello@copenx.com   |   Skudehavnsvej 27, 2150 Nordhavn

© 2020 by CopenX.

logo X.png