Den digitale omstilling er uden tvivl den mest gennemgribende forandring af vores verden, der er sket i nyere tid. Teknologi er en uundgåelig del af vores praktiske liv, og det sætter sit tydelige præg på vores sprogbrug. Mange af os kaster om os med buzzwords uden egentlig at forstå, hvad de betyder. Den digitale virkelighed ændrer sig i hast, og det kan være svært at følge med og vanskeligt at navigere i.

 

Kendskab til og kompetencer inden for de vigtigste teknologier er yderst relevante. Det samme er bevidstheden om, hvor grænserne for vores kompetencer går. For at ledere kan træffe de strategisk rigtige beslutninger, skal der bygges bro mellem disse to punkter. 

CopenX imødekommer derfor behovet og lancerer nu et praksisnært vidensforløb for beslutningstageren, som har styr på de teknologiske buzzwords – måske uden helt at vide, hvad de betyder i praksis.

Vi sammensætter et forløb, hvor vores tech-start-up-eksperter ikke bare fremlægger mulighederne med ny teknologi, men onboarder deltageren i teknologierne. Dette er ikke endnu et lederforum med powerpoints og relationsfokuserede workshops. Dette forløb kommer til at udfordre, engagere deltagerne og vigtigst af alt, sætte forskellige teknologier i spil.

 

Hvis vi drøfter muligheder om digitale læringsstrategier i Virtual Reality, så bliver det iført en Oculus Quest VR brille – og ikke til et roundtable format med et foredrag!

 
 

Hvem skal så deltage?

Beslutningstagere og ledere som tager de strategiske beslutninger uden den nødvendige teknologiske forståelse og virksomhederne, som ikke nødvendigvis har råd til den yngre tech-savvy udviklingsafdeling.

Hvad får jeg ud af det?

  • Viden om og færdigheder inden for nye teknologier

  • Viden om, hvordan man skaber teknologisk udvikling og innovation i organisationen

  • Perspektivering ved brug af konkrete cases

  • Praktisk anvendelse – vi skal teste alt vi gennemgår

  • Handlingsplan for videre implementering af teknologierne

 
JUNI 2020

Buzz i Praksis er løbende under udvikling og vi er i fuld gang med at planlægge modulprogrammet. I mellemtiden tilbyder vi en unik mulighed for at deltage i webinarer som en forsmag til udvalgte moduler.

 

Du kan allerede nu tilmelde dig de forskellige webinarer nedenfor - helt gratis og uforpligtende. 

3. JUNI 2020

Kunstig Intelligens

9. JUNI 2020

Big Data

17. JUNI 2020

VR & AR

Therkel Sand

Therkelsen

CopenX

Udvid din virkelighed med en virtuel virkelighed.

 

Hvordan kan teknologier som virtual reality være med til at optimere design-, lærings- og kommunikationsprocesser i organisationen? 

 

Hvad er mulighederne med teknologier? Hvad er udfordringer, og hvordan kommer man bedst i gang? Der kan skabes fælles testforløb. 

 

Når man holder oplæg om VR, befinder man sig i VR. Få mulighed for at træde ind i det virtuelle lokale, hvor der er mulighed for at give hånd og interagere som i den virkelige fysiske verden. 

 

Hvilke processer og løsninger kan teknologien være med til at facilitere? Få et indblik i, hvordan teknologien allerede kan anvendes, og hvilke nye områder udviklingen åbner op for. 

Therkel Sand Therkelsen, stifter af Copenx leder dette webinar i fællesskab med Kristian Andreasen.

Kristian Andreasen

Kanda

Kristian Andreasen, direktør i Kanda leder dette modul i fællesskab med Therkel Sand Therkelsen og præsenterer Kandas eksisterende løsninger, som anvendes af virksomheder som Mærsk, Siemens, Rambøll og Københavns Lufthavn.

 

24. JUNI 2020

Blockchain

Karim Jabbar

CBS & Solstrøm

Karim Jabbar vil dykke ned i, hvilke blockchain-teknologimuligheder og -udfordringer der findes i form af sikkerhed, transparens og effektivitet.

 

Gennem konkrete cases og gruppearbejde vil deltagerne få praktisk erfaring med, hvorledes teknologierne kan ændre deltagernes virksomheder, og hvilke gevinster det kan medføre.

 
Anders-Kofoed_edited.jpg

Anders Kofod-Petersen

Alexandra Instituttet

Anders Kofod-Petersen giver en introduktion til værktøjskassen for kunstig intelligens. Hvordan kan vi kategorisere forskellige typer af kunstig intelligens, og hvad er forskellen på machine learning, deep learning og reinforcement learning?

 

Brugen af kunstig intelligens handler om at vælge de rigtige værktøjer. Anders introducerer og spejler de forskellige værktøjer til relevante cases. 

 

En faciliteret workshop, hvor vi fokuserer på og identificerer deltagernes egne cases og  muligheder. Gennem workshoppen får vi de første indikationer på, hvordan kunstig intelligens kan bruges på opgaveløsningen, samt hvilke styrker og svagheder der er ved at implementere teknologien.

 
 
 
 
asbjørn_boye_knudsen1.jpg

Asbjørn Boye Knudsen

Damvad Analytics

Du er allerede blevet tudet ørerne fulde om Big Data.

 

Indsamler og bruger du ikke de enorme mængder data, som din virksomhed uden tvivl skaber, kan du lige så godt dreje nøglen om. For ellers står dine konkurrenter klar.

 

Men hvad er Big Data egentlig?

Og hvordan anvender man det?

Asbjørn Boye Knudsen, der er partner i Damvad Analytics sætter den overordnede ramme, hvor han løbende kommer ind på praksis ved brug af cases.

Programmet opdateres løbende

Kommer snart...

Vi arbejder på at få det endelig program færdigt og offentliggør det her på hjemmesiden snarest. 

Vil du være den første til at vide besked, når programmet er klar eller bare vide mere om betingelser og medlemsskab, så tilmeld dig her. 

Hold mig opdateret!
 
 

Join our mailing list and never miss an update!

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • Hvid LinkedIn ikon
  • White Twitter Icon

hello@copenx.com   |   Skudehavnsvej 27, 2150 Nordhavn

© 2020 by CopenX.

logo X.png