TECH FOR LEDERE

Et Buzz i Praksis forløb udviklet i samarbejde med
PARTNERE

Anvendelseorienterede tech-moduler til ledere, der vil klædes på til at træffe strategiske beslutninger omkring implementering af nye teknologier 

 

Tech for Ledere

Den digitale omstilling er den mest gennemgribende forandring, der er sket i nyere tid.  De teknologiske muligheder er mange, og vi har en tendens til at bruge Buzzwords - nogle gange måske uden helt at forstå, hvad de egentlig betyder i praksis. Den digitale virkelighed kan være vanskelig at navigere i. Derfor tror vi på, at ledere får bedre forudsætninger for at træffe strategiske beslutninger omkring anvendelsen af teknologi, hvis de opnår en mere praksisnær forståelse.

 

For at imødekomme dette, lancerer CopenX nu Tech for Ledere. Et forløb med praksisnære moduler, som henvender sig til lederen, der gerne vil klædes bedre på til at træffe strategiske beslutninger om implementering af ny teknologi. 

MODERATOR

Alle moduler faciliteres af en fast moderator. David Guldager, som i over 12 år har gjort en dyd ud af at teste og analysere de seneste teknologiske og digitale tendenser på markedet. Han har formidlet sin viden til danskerne på diverse medieplatforme lige så længe, og arbejder i dag både som fagkonsulent, tv-vært og foredragsholder rundt omkring i landet. 

David er initiativtager til flere projekter inden for tech-området, som både tæller Skandinaviens første smarte hjem, messe og konferencer og flere tv/video og podcast programmer. 

david-guldager_edited_edited_edited.jpg
TECH FOR LEDERE SÆTTER FORSKELLIGE TEKNOLOGIER I SPIL IGENNEM 6  MODULER 
 
Kunstig Intelligens, VR/AR, Blockchain, IoT, Automatisering & Robotter og Data Analytics
Design uden navn-17.png
KUNSTIG INTELLIGENS
Design uden navn-14.png
VR & AR
Design uden navn-13.png
BLOCKCHAIN
Design uden navn-16.png
IoT
Robot
AUTOMATISERING & ROBOTTER
Design uden navn-15.png
DATA ANALYTICS

MEDIEPARTNER TECH MANAGEMENT

ANALYSEPARTNER DAMVAD ANALYTICS

Tech Management er Teknologiens Mediehus’ medie om ledelse, forretning og teknologi, som skriver til direktører, strategiske ledere og bestyrelsesmedlemmer.  Du finder dagligt aktuelt indhold på www.techmanagement.dk tre gange om ugen udvælger vi den vigtigste viden til dig i et nyhedsbrev, og vi udgiver også tematiserede magasiner.

Fase 1 

Ved fase 1 udsendes et spørgeskema, som undersøger og underbygger, hvilke udfordringer og hvilket teknologiniveau de deltagende ledere har, og på baggrund af denne laves en teknologisk modenhedsvurdering af de deltagende virksomheder. 

Fase 2

Under fase 2 udsendes endnu et spørgeskema. Vha. dette spørgeskema måles effekten af, at have deltaget i forløbet, som giver virksomhederne indblik i deres egen udvikling og potentiale efter at have deltaget i forløbet.

_MG_4636.JPG

DE 6 MODULER INKLUDERER

Kursusmaterialer og forplejning

Skræddersyet rapport fra DAMVAD Analytics

Et års abonnement ved Tech Management  

Årligt medlemskab i Tech for Ledere

 

Vil du vide mere?

Bliv kontaktet af os med yderligere information om Tech for Ledere.
Er du en SMV? Kryds feltet af i formularen, og vi kontakter dig med mulighed for særordning. 

CopenX

CVR: 41028009

Skudehavnsvej 27, 2150

logo X.png