top of page

AI i praksis

22. AUGUST 2022, KØBENHAVN
<SÅDAN GØR MAN>

Udbytte

På dette kursus øger vi din teknologiforståelse inden for kunstig intelligens. Du får en grundlæggende teknisk forståelse for kunstig intelligens med udgangspunkt i praksisnære cases, en strategisk indsigt i at arbejde med

ai i praksis – og så skal du selvfølgelig også  afprøve

teknologien på egen hånd.

På CopenX AI-kursus prøver, tester og leger vi med teknologien. Du kommer til at bygge din egen AI-kode og

du vil få strategiske redskaber til implementering i egen virksomhed.

Det bliver lærerigt, udfordrende og sjovt, når du bliver undervist af Danmarks dygtigste eksperterne inden for kunstig intelligens og de strategisk muligheder i teknologien.

Du kommer hjem med:

  • En grundlæggende forståelse for teknologien bag kunstig intelligens

  • Erfaring med at bruge AI i praksis

  • Indsigt i strategiske og organisatoriske muligheder i kunstig intelligens

  • Forståelse for hvordan man implementerer AI i en organisation

Forståelse

Praksis

Strategi

Cases

Moderator

David Guldager er en erfaren tech-ekspert, foredragsholder og tv-vært - blandt andet kendt fra Go' Morgen Danmark. Han har gennem mere end 12 år testet, analyseret og formidlet de seneste teknologiske og digitale tendenser.

På dette forum vil David guide os igennem de fire årlige møder, hvor han sørger for, at de opklarende og kritiske spørgsmål bliver stillet til oplægsholderne og eksperterne fra både etablerede virksomheder, startups og vidensinstitutioner.

Dan Rose Johansen, CEO & Founder, Todai.ai
&
Nikolaj Skov PurupSenior Manager, Data Science,
 
Implement Consulting Group

Kunstig intelligens (AI) er efterhånden et begreb, vi ikke kan undgå. Det samme gælder de mange muligheder, teknologien tilvejebringer. Til dette modul får du grundlæggende viden om kunstig intelligens, og hvad det kræver at implementere teknologien. Endvidere hvordan du konkret kan arbejde med AI i organisationen med henblik på at realisere dens potentialer og skabe kommerciel værdi.

Dan Rose Johansen fra Todai.ai vil facilitere en workshop på dette kursus, hvor deltagerne får lov til at prøve at bygge deres egne koder for herigennem at forstå de vigtige byggeklodser. Herefter får vi besøg af Implement Consulting Group, som også vil facilitere en workshop i, hvordan du strategisk implementerer en AI i din virksomhed.

kombination.png
bottom of page